O. Scholzas pasveikino Suomijos sprendimą stoti į NATO | kl.lt

O. SCHOLZAS PASVEIKINO SUOMIJOS SPRENDIMĄ STOTI Į NATO

Vokietijos kancleris Olafas Scholzas ketvirtadienį pažadėjo „visapusišką Vokietijos paramą“ Suomijos siekiui įstoti į NATO po to, kai šios Šiaurės Europos šalies prezidentas ir ministrė pirmininkė pareiškė, kad pritaria neatidėliotinam prisijungimui prie gynybos aljanso.

„Sveikinu Suomijos sprendimą pasisakyti už neatidėliotiną šalies stojimą į NATO. Per pokalbį telefonu su prezidentu Sauliu Niinisto patikinau Suomiją, kad Vokietijos vyriausybė ją visapusiškai remia“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė O. Scholzas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Strategai

Suomija ir Svedija jau seniai turejo buti NATO. Gyvenant prie nevisprocio zveries, reikalinga vieninga Europa, nedvejojanti duoti triuskinanti atkirti zudikams.

ka

galima beprid urti isprotejusiom globalistu ambicijom bei jav arogantiska laikysena kuri nuo jau nuo itemptos padeties ir toliau erzina su nato /meska/ kuri gali i skutus sudraskyti visus ka ir blaiviai ir protingai pastebejo Popiez ius ir visi normalus z mones tam pritaria lieka nedaug neaskaluot karo kurio galejo nebut ir kurio labai nori globalistai nes jiems tai islikymo esme del kurios jie smarkiai klysta nes tautos karo nenori o marionetes tures stot pries tautu teisma uz tai taip skubotai daro klaida uz klaidos besipesdami tarpusavy kas ir prives juos prie kracho ;;;'''[

SUSIJUSIOS NAUJIENOS