O. Zelenska: kuo mažiau sakysiu, tuo saugesnė būsiu | kl.lt

O. ZELENSKA: KUO MAŽIAU SAKYSIU, TUO SAUGESNĖ BŪSIU

  • 0

Pirmoji Ukrainos ponia Olena Zelenska, prisimindama Rusijos karinės invazijos į Ukrainos teritoriją pradžią, sakė, kad tą rytą „pateko į paralelinę realybę“, rašo UNIAN.

Apie tai ji kalbėjo interviu „The Guardian“. O. Zelenskos teigimu, prieš invaziją buvo daug informacijos, tačiau ji nebuvo atskleista.

„(Iki vasario 24 d. – red.) buvo daug įvairios informacijos iš skirtingų pusių. Bet, žinoma, nebuvau įtraukta į jokias karines paslaptis. Jaučiausi taip lyg patekau į paralelinę realybę. Buvo svarbu ir susivaldyti, todėl visą dieną (vasario 24 d. – red.) praleidau su keista šypsena veide, nes nesugebėjau perteikti vaikams panikos jausmo. Tiesiog sekėme sargybinių nurodymus ir darėme tai, kas mums buvo liepta“, – sakė O. Zelenska.

Visą dieną praleidau su keista šypsena veide, nes nesugebėjau perteikti vaikams panikos jausmo.

Pirmoji Ukrainos ponia taip pat pažymėjo, kad visiškai nenorėjo per šeimą daryti spaudimo Ukrainos prezidentui Volodymyrui Zelenskiui.

„Žinoma, šeima gali būti naudojama darant spaudimą prezidentui. Aš nenorėčiau rinktis tarp šeimos ir savo prezidentinių pareigų“, – teigė O. Zelenska.

Taip pat ji užsiminė, kad nenorėtų atskleisti informacijos apie tai, kur jos šeima praleido pirmuosius karo mėnesius.

„Kuo mažiau sakysiu, tuo saugesnė būsiu“, – atviravo pirmoji Ukrainos ponia.

Gairės: karas Ukrainoje, Olena Zelenska, Volodymyras Zelenskis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS