Po kelių nesėkmių B. Sandersas spręs dėl savo kandidatūros į JAV prezidento postą | kl.lt

PO KELIŲ NESĖKMIŲ B. SANDERSAS SPRĘS DĖL SAVO KANDIDATŪROS Į JAV PREZIDENTO POSTĄ

Po pralaimėjimų serijos kovoje dėl demokratų partijos kandidatūros į JAV prezidento postą Bernie‘is Sandersas svarstys dėl tolesnio savo kandidatavimo, praneša agentūra „Reuters“.

78-erių senatorius kalbės su savo šalininkais, „kad įvertintų savo kampaniją“, trečiadienį sakė B. Sanderso rinkimų štabo vadovas Faizas Shakiras. B. Sandersas antradienį vykusiuose pirminiuose rinkimuose trijose valstijose vėl pasirodė daug blogiau už konkurentą, buvusį viceprezidentą Joe Bideną.

J. BIdenas šiuo metu pirmauja kovoje dėl demokratų kandidatūros ir yra praktiškai nepavejamas. Prezidento rinkimai numatyti lapkritį. Respublikonams rinkimuose vėl atstovaus Donaldas Trumpas.

Kada konkrečiai B. Sandersas nuspręs dėl savo kandidatavimo, F. Shakiras nepasakė. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad iki kitų pirminių rinkimų dar likusios trys savaitės. Tuo metu B. Sandersas esą dėmesį sutelks į tai, kaip vyriausybė reaguoja į koronaviruso proveržį ir kaip būtų galima geriausiai pasirūpinti darbininkais ir tais, kurie yra pažeidžiamiausi.

B. Sandersas save vadina demokratų socialistu ir yra pirmiausiai mėgstamas jaunesnių partijos šalininkų. J. Bideną, anot apklausų, remia visos kitos rinkėjų grupės.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Seneliui laikas jau į pensija sekatis manau prezidentas bus Bidenas.

Faktas

Lietuviškai JAV prezidentas yra TRAMPAS,nes aukštas,ilgas, visai ne trumpas..

SUSIJUSIOS NAUJIENOS