Popiežius: migracija yra socialinis skandalas | kl.lt

POPIEŽIUS: MIGRACIJA YRA SOCIALINIS SKANDALAS

Popiežius Pranciškus ragina neignoruoti migracijos keliamos kančios.

„Šių dienų migracija yra tikrovė, prieš kurią negalime užmerkti akių, tai – socialinis žmonijos skandalas“, – sakė 85 metų Katalikų bažnyčios vadovas.

„Migrantai yra politinių ar istorinių aplinkybių ir šiandieninių „tironų“, kuriems žmonės nieko nereiškia, aukos“, – kalbėjo pontifikas Vatikano audiencijų salėje daugybei tikinčiųjų.

Per Pranciškaus pontifikatą migracija yra viena pagrindinių temų. Savo Kalėdų žinutėje jis prisiminė pabėgėlius. Viduržemio jūrą, kurią daugelis migrantų kerta su geresnio gyvenimo ES viltimi, popiežius vasarą pavadino „didžiausiu Europos kapu“, nes tokioje kelionėje daug žmonių žūva.

Gruodžio pradžioje Pranciškus antrą kartą lankėsi Graikijos Lesbo saloje, tapusioje Europos pabėgėlių krizės simboliu.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Per daug

Socialinis skandalas tai, beprotiskas zmogenu veisimasis ir to veisimosi skatinimas. Baznycia savo kalbomis prisideda prie sio socialinio skandalo astrejimo. Baznyciai geriau daug alkanu aveliu, nei kelios socios ir ramios. Bet kokiais budais reikia stabdyti zmogenu veisimasi sioje grazioje planetoje. Tikrai labai gaila badaujanciu, ar pabegeliu. Bet daugumoje kalti jie patys del savo persiveisimo ir del to sukelto bado ir vietos trukumo. Reikia ivesti 1 vaiko istatyma. Po 2 vaiku priverstine sterilizacija ir kastracija.

skurdžioma šalims

reikia ne maistą dalinti, o prezervatyvus, nes kitaip demografinė problema dar labiau paaštrės.

Arijas

"Migracija"-tai arabo masonu sukurtas Europines civilizacijos naikinimo planas. Stop!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS