Popiežius: paskalos ir plepalai yra baisiau už COVID-19 | kl.lt

POPIEŽIUS: PASKALOS IR PLEPALAI YRA BAISIAU UŽ COVID-19

Kalbėdamas sekmadienio vidudienio „Viešpaties Angelo“ maldą Vatikane, Šv. Petro aikštėje, popiežius Pranciškus pabrėžė, kad apkalbos ir plepalai yra siaubingesnis „maras“ nei COVID-19 liga.

„Kai pamatome, kad mūsų brolis ar sesuo padarė klaidą ar turi kokią nors ydą, pirmiausia puolame apie tai pasakoti kitiems. Skleidžiame apkalbas“, – kalbėjo aukščiausias Katalikų bažnyčios vadovas.

Popiežius Pranciškus pabrėžė, kad apkalbos žaloja bažnyčios bendruomenę, o paskalas palygino su melagiu velniu, „trokštančiu suskaldyti bažnyčią“.

Anot Vatikano naujienų portalo „Vatican News“, jis paragino tikinčiuosius dėti pastangas ir vengti apkalbų. Pasak popiežiaus, užuot laidę paskalas, žmonės turėtų vadovautis bažnyčios gairėmis, kaip broliškai ir diskretiškai pataisyti klystančiuosius ar darančius ką nors neteisinga.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Da

, kokiu apkalbu reikia žiūrėti ir sakyti o kokie esate nesveiki o dar imti ir ta bajeri paskleisti, kad viso pasaulio tykintis imtu pavyzdi iš vedibinio gyvenimo žmonių kurie yra vyras žmona sukuris visos planetos gyventoju padorumo eitu 21 amžiuja vienitusi kurtu šeimas o neiškripeliai augintu, juk mums reika ne robutu,bet tikru motynu vaiku amžino gyvenimo ir dievo pagelbos tom šeimom, be karo maro sukuriu, ne vienišu mamu vaikams reikia bet tėvelio ir mamos, laikas suprasti, o ne kojas plauti margo svieto bėgliams, duok palaiminima kad kiekvieno žmogaus priklausomybe yra tėvu namai stogas virš galvos, viskas padorumas o ne lakstymas ne tamstos rupestys, ne galvu nupjovimo, mokytojui, kuris moko baisius vaikus, ponas bažnyčia tegul savo šv evangelija moko, o jums tamsta laikas pailsėti atėjo,

Anonimas

Paistai tas pačias paskalas kas jau seniai žinoma.

seneli tai melas?

Anot Lenkijos Baznycios Statistikos instituto vadovo Wojciecho Sadlono, 198 kunigai lytiskai isnaudojo jaunesnius nei 15 metu vaikus, o dar 184 sventikai tvirkino 15-18 metu paauglius. Minimi nusikaltimai buvo ivykdyti nuo 1990-uju iki praejusiu metu vidurio, sake jis per spaudos konferencija. Lenkijos primas, arkivyskupas Wojciechas Polakas isreisske skausma, geda ir kaltes jausma, kad ivyko tokiu situaciju.Kaip Lietuvos, Gintarelis Glus elis sako, kaltas sovietmetis, neleides dul kin ti berniukus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS