Popiežius Pranciškus rugsėjį lankysis Vengrijoje ir Slovakijoje | kl.lt

POPIEŽIUS PRANCIŠKUS RUGSĖJĮ LANKYSIS VENGRIJOJE IR SLOVAKIJOJE

Popiežius Pranciškus sekmadienį pranešė, kad rugsėjo 12–15 dienomis lankysis Vengrijoje ir Slovakijoje ir kad per šį vizitą aukos mišias Vengrijos sostinėje Budapešte.

„Džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad rugsėjo 12–15 dienomis vyksiu į Slovakiją pastoracinio vizito“, – per tradicinę sekmadienio maldą Vatikano Šv. Petro aikštėje susirinkusiems piligrimams pranešė Pranciškus.

Popiežius pridūrė, kad rugsėjo 12 dieną Budapešte aukos baigiamąsias 52-ojo Tarptautinio eucharistinio kongreso mišias.

Vizito metu popiežius Slovakijoje lankysis Bratislavos, Prešovo, Košicės ir Sastino miestuose, sakoma Vatikano pranešime.

Nors išsamesni kelionės planai bus paskelbti vėliau, nesama ženklų, rodančių, kad viešėdamas Budapešte popiežius ketina susitikti su Vengrijos politiniais lyderiais.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

taip

iki kokio dar idijotizmo bus /ganamos sios avys/ be mastymo logikos kur Dievo vardu setono parankiniai iki siol mulkina zmones ?;;;

Jonas

Sakyčiau kad pats aukščiausias atsiuntė į žemę tarnauti, tačiau taip nėra.Apsisaukeliu kompanija, su statytiniu vadu popiežiumi, kodėl jam rankas bučiuoja ,jis juk kaip visi eiliniai žmonės.Atsipeikėkit , musmirės ....,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS