Prancūzija ketina pratęsti nepaprastosios padėties režimą iki liepos 24 dienos | kl.lt

PRANCŪZIJA KETINA PRATĘSTI NEPAPRASTOSIOS PADĖTIES REŽIMĄ IKI LIEPOS 24 DIENOS

  • 3

Prancūzijos vyriausybė šeštadienį nusprendė pratęsti nepaprastosios padėties sveikatos apsaugos srityje režimą dar dviem mėnesiams iki liepos 24 dienos, pranešė sveikatos ministras Olivier Veranas (Olivjė Veranas).

Pasiūlyme, kuris bus pateiktas parlamentui pirmadienį, sakoma, kad sprendimas atšaukti nepaprastąją padėtį, įvestą kovo 24 dieną, būtų „per ankstyvas“ ir „protrūkio rizika“ galėtų išaugti.

Įstatyme taip pat numatyta karantino sąlyga žmonėms, atvykstantiems į Prancūziją iš užsienio.

„Turėsime kurį laiką gyventi su virusu“, – po ministrų kabineto posėdžio pažymėjo vidaus reikalų ministras Christophe'as Castaneras (Kristofas Kastaneras).

„Mokysimės gyventi su virusu. Štai kas laukia artimiausiais mėnesiais“, – pridūrė jis.

Taip pat pasiūlyme siūloma sukurti „informacinę sistemą“, skirtą stebėti užsikrėtusius asmenis ir jų kontaktus.

Vyriausybės atstovė Sibeth Ndiaye (Sibet Ndiajė) teigė, kad įstatymo projektas pirmadienį bus pateiktas Senatui, o greičiausiai kitą dieną – ir Nacionalinei asamblėjai.

Prancūzija yra viena iš labiausiai nuo koronaviruso pandemijos nukentėjusių Europos valstybių. Čia užfiksuoti 24 594 mirties atvejai ir 167 346 užsikrėtimo atvejai.

Taip pat vyriausybė paskelbė apie laipsnišką kai kurių ribojamųjų priemonių panaikinimą nuo gegužės 11 dienos, įskaitant pradinių mokyklų veiklos atnaujinimą.

Siūlomas įstatymo projektas taip pat apima karantino švelninimo aspektus, teigė O. Veranas.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

politikas

viskas pagal globalistu planus..bus ir lietuvoj,bet tik ziauriau.

Bednaja mat

I abosranie dėti !

Carmen Ikiev

Sveikinimai kiekvienam, kuris skaito šį liudijimą. Mano vyras buvo atmestas po 10 santuokos metų vien dėl to, kad kita moteris jį apkaltino ir jis paliko mane ir vaiką kentėti. vieną dieną, skaitydamas internete, pamačiau įrašą apie tai, kaip šis rašybos ratukas šiame „Whatsapp“ numeryje +2348147400259 padėjo moteriai susigrąžinti vyrą ir aš jam atsakiau į jo adresą ir jis man pasakė, kad moteris papasakojo mano vyrą ir jis man pasakė, kad jis man padės ir po 3 dienų, kai turėsiu savo vyrą. Aš tikėjau juo ir šiandien džiaugiuosi galėdamas jums visiems pranešti, kad šis rašybos ratukas turi galią sugrąžinti mėgėjus. nes dabar džiaugiuosi savo vyru. Ačiū už „Ilekhojie His WhatsApp“ numerį: +2348147400259

SUSIJUSIOS NAUJIENOS