Prie Libijos krantų „Sea-Eye“ laivas išgelbėjo dar 40 migrantų | kl.lt

PRIE LIBIJOS KRANTŲ „SEA-EYE“ LAIVAS IŠGELBĖJO DAR 40 MIGRANTŲ

Vokietijos nevyriausybinė organizacija „Sea-Eye“ trečiadienį teigė, kad jos laivas prie Libijos krantų išgelbėjo dar 40 migrantų. Organizacija užtiko migrantų guminę valtį maždaug už 55 kilometrų nuo Libijos pakrantės.

Tarp išgelbėtųjų buvo dvi moterys, viena iš jų besilaukianti, taip pat vienas kūdikis ir du maži vaikai, sakė „Sea-Eye“ organizacijos atstovė Gorden Isler.

Ji sakė, kad gelbėtojai šiuo metu prašo atitinkamų vyriausybių saugios vietos prisišvartavimui. „Geografiškai Lampedūzos sala yra artimiausias saugus uostas. Žiūrėsime, kaip situacija plėtosis toliau.“

„Sea-Eye“ atstovė taip pat teigė, kad migrantai gelbėtojams sakė savo kelionę pradėję naktį – jie išplaukė iš Tadžūros, miesto į Rytus nuo Tripolio. Tadžūroje veikia migrantų sulaikymo centras, kuris liepos pradžioje buvo bombarduotas, išpuolis nusinešė daugiau nei 50 gyvybių.

Išgelbėti migrantai yra iš Nigerijos, Dramblio Kaulo Kranto, Ganos, Malio, Kongo, Kamerūno.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Mociute

Kiek jie bepluduriuotu vis tiek zino,kad juos isgraibys ,todel ir plaukia ir dar vaikus pasiima ,nes zino ,kad mepaliks prazuti. Taip ir uzims Europa .kaip maras , nesiima rimtu priemoniu ,tai toliau bus dar ,,graziau,,.

Kaunietis

Tų dykaduoniu gelbėjimas virto pelningų bizniu,nuplaukia kelis km nuo kranto,po to mafijozai už pinigus plukdo į Europą

Kopustas .

Nachrena tuos kriminalistus cia mums varo..!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS