Prieš mirtį Elizabeth II matęs žmogus papasakojo, apie ką ji kalbėjo | kl.lt

PRIEŠ MIRTĮ ELIZABETH II MATĘS ŽMOGUS PAPASAKOJO, APIE KĄ JI KALBĖJO

  • 6

Škotijos bažnyčios vadovas, vyskupas Iain Greenshields savaitgalį prieš karalienės Elizabeth II mirtį leido laiką su ja Balmorale, rašo1news.co.nz.

„Tapdama karaliene ji pasakė, kad prašys Dievo išminties. Tokia nuostata išliko visą jos gyvenimą. Kai kalbėjausi su karaliene apie tikėjimą, ji pasakė, kad visiškai nieko nesigaili“, – „ABC News“ pasakojo dvasininkas.

I. Greenshields prisiminė, kad sekmadienį, prieš Elizabeth II mirtį, jis pietavo ir vakarieniavo kartu su karališkosios šeimos nariais. Net tada karalienė tebeturėjo puikų humoro jausmą. Elizabeth II juokavo, kad dvasininką nusiųs į Londono bokštą.

„Tai sakydama ji man tiesiog nusišypsojo, kad įsitikintų, jog supratau tai kaip pokštą, o ne rimtai“, – sakė I. Greenshields.

Dvasininkas neslėpė – jį šokiravo netikėta Elizabeth II mirtis, nes ji vis dar buvo gyvybinga ir įsitraukianti į įvykius. Nepaisant karalienės amžiaus ir silpnos sveikatos būklės, ji buvo žmogus, iki paskutinės akimirkos viską žinojęs, ir atpažinęs savo artimuosius bei svečius. Pasak jo, monarchės atmintis buvo išskirtinė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ali

Nejuokinkit, prisiminkite istorija, ar gera buvo zmonems gyventi prie karaliu, is kur anglijos turtai, kiek koloniju, kiek galvu nukirstu...... nedarykite sventuole ta karaliene, turejo milijonus, ar paaukojojo, ar uzsieme labdara vaikams, ligoninems, seneliu namams...... . Bet ne mano darzas ir ne mano agurkai, telai dauniukai sprendzia kokia buvo ta ju karaliene.

Karūna

Mirė karalienė, tegyvuoja karalius!

To Negaila jai

Tamstos žiniai tie įvykiai, kai ji dar nebuvo karalienė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS