Psichologė įvardijo, kodėl V. Putinas tapo žiauriu diktatoriumi: tai lėmė dvi vaikystės traumos | kl.lt

PSICHOLOGĖ ĮVARDIJO, KODĖL V. PUTINAS TAPO ŽIAURIU DIKTATORIUMI: TAI LĖMĖ DVI VAIKYSTĖS TRAUMOS

  • 0

Psichologė Jelena Šeršneva teigė, kad Vladimiras Putinas diktatoriumi ir žudiku tapo dėl dviejų vaikystėje patirtų traumų, rašo ukrainetoday.com.

Apie tai ji paskelbė savo „YouTube“ kanale. Kaip teigiama, psichologė sužinojo, kad V. Putinas turėjo sunkią vaikystę ir tironus tėvus.

V. Putinas niekada nepažinojo savo tikrojo tėvo, o mama Vera Putin netrukus po jo gimimo atidavė sūnų auginti savo tėvams. Vėliau moteris sutvarkė savo asmeninį gyvenimą Gruzijoje ir pasiėmė berniuką atgal.

Kalbama, kad Gruzijoje patėvis V. Putino gyvenimą pavertė pragaru – jį mušė, marino badu ir tyčiojosi. Po kelerių metų jis vėl buvo perduotas seneliui ir močiutei, o vėliau – giminaičiams iš Leningrado. Jie tapo oficialiais dabartinio Rusijos prezidento tėvais.

Tada V. Putino psichologiją visiškai sugriovė dvi vaikystės traumos.

„Taigi, turime mažiausiai dvi sunkias traumas – šeimos pasikeitimą ir fizinę prievartą. Dėl savo vaikiško egocentrizmo V. Putinas tapo patologiškai nesaugus“, – sakė J. Šeršneva.

Psichologė teigė, kad Rusijos prezidento patologinis nesaugumas bėgant metams tik stiprėjo. Ji taip pat pažymėjo, kad V. Putinui nuolat progresuoja megalomanija (perdėtas savęs, savo proto, sugebėjimų, galimybių, reikšmės, laimėjimų vertinimas – aut. past.) ir psichopatija.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, psichologinės traumos
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS