Rusijos valdančiosios partijos kongrese V. Putinas pareikalavo sąžiningų rinkimų | kl.lt

RUSIJOS VALDANČIOSIOS PARTIJOS KONGRESE V. PUTINAS PAREIKALAVO SĄŽININGŲ RINKIMŲ

Rusijoje prezidentą Vladimirą Putiną remianti valdančioji partija „Vieningoji Rusija“ šeštadienį surengė suvažiavimą, skirtą pasirengti rugsėjo mėnesį suplanuotiems rinkimams į parlamentą, kurie vyks be visapusiškai užgniaužtos opozicijos atstovų.

Kongresas, kuriame bus išrinkti valdančiosios partijos kandidatai į žemuosius parlamento rūmus – Valstybės Dūmą – bei patvirtinta rinkimų programa, surengtas valdžiai ėmusis drastiškų priemonių neutralizuoti pagrindinį Kremliaus kritiką – opozicijos aktyvistą Aleksejų Navalną.

Suvažiavime kalbą perskaitęs Prezidentas Vladimiras Putinas primygtinai tvirtino, kad būsimi Valstybės Dūmos rinkimai turi vykti sąžiningai, siekiant užtikrintų pasitikėjimą jų rezultatais.

„Mūsų bendras uždavinys yra padaryti viską, kad rinkimai būtų sąžiningi ir atitiktų įstatymus, kad jų rezultatai išreikštų tikrąją žmonių valią, ir kad būtų užtikrintas besąlygiškas pasitikėjimas iš šalies piliečių pusės“, – sakė jis.

Kartu V. Putinas pažymėjo, jog šiuo klausimu „Vieningajai Rusijai“ teks itin didelė atsakomybė.

„Jūs esate įtakinga politinė jėga, įtakinga partija, daugumos partija, todėl esate už viską atsakingi“, – kalbėjo V. Putinas.

Taip pat prezidentas pasiūlė milijardines išlaidas.

Į šias išlaidas įeitų 50 mlrd. rublių (579 mln. eurų) viešajam transportui, 30 mlrd. rublių, skirtų kelių remontui, ir 20 mlrd. rublių upių valymui, be kitų išlaidų infrastruktūrai ir sveikatos priežiūrai.

„Šalies lyderio partijos programa turi būti žmonėms skirta programa“, – valstybinių televizijų transliuotoje kalboje teigė 68 metų Kremliaus vadovas.

Jis taip pat pranešė, kad valstybė nuo kito mėnesio skirs išmokas ir naujas paramos formas šeimoms.

„Mūsų užduotis yra smarkiai padidinti Rusijos šeimų klestėjimą ir mūsų piliečių pajamas“, – kalbėjo V. Putinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Anonimas

Tauta nori kad Rusijos Imperija sunaikintu labusus ant amziu.

dk

Didesnio cinizmo isgirsti is Putino jau nebegalima! Rusija su Putinu ir SAZININGI RINKIMAI??? Anekdotas! Opozicijos tai nebera - sunaikinta. Pats jau is anksto pasiilgino prezidentine kadencija!!!!!

tai

Šlovė draugui vadui Broileriui , draugo didžiojo vado - tautos saulės Mao Vytuko vaikaičius....per amžius amen :)....audringo plojimai pereinantys į ovacijas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS