Rusijos pilotą išvedė iš lėktuvo prieš pat skrydį ir pristatė į komisariatą | kl.lt

RUSIJOS PILOTĄ IŠVEDĖ IŠ LĖKTUVO PRIEŠ PAT SKRYDĮ IR PRISTATĖ Į KOMISARIATĄ

  • 18

Rusijos pilotą, dirbantį aviacijos kompanijoje „AzurAir“, pristatė į karinį komisariatą tiesiai iš lėktuvo prieš pat skrydį.

Visa tai įvyko keleivių akivaizdoje. Taip komisariato darbuotojai vykdė Rusijos paskelbtą dalinę mobilizaciją.

Apie šį nutikimą informuoja portalas mkset.ru. Jam incidento aplinkybes papasakojo įvykio liudininkas.

Incidentas įvyko prieš dvi savaites, dar rugsėjo 30-ąją dieną, tačiau apie jį pranešta tik dabar. Lėktuvas rugsėjo 30 d. ruošėsi skristi reisu Ufa – Antalija. Lėktuvo keleiviai buvo šokiruoti, kai prieš pat skrydį karinio komisariato darbuotojai išsivedė antrąjį lėktuvo pilotą.

„Mes turėjome išskristi rugsėjo 30 d. 5.20 val., o išskridome tik 14 val. Iš pradžių dvi valandas pralaukėme, o vėliau visus išleido į viešbutį“, –  pasakojo įvykio liudininkas.

Pasak jio, buvo pranešta, kad „dėl paskelbtos mobilizacijos ir draudimo kirsti šalies sieną antrajam pilotui skrydis atšaukiamas. Prašome jūsų palikti lėktuvą“.

Portalo duomenimis, oro lainerio kapitonas kvietimą į komisariatą gavo, kai buvo namuose, tačiau nutarė į komisariatą neiti, o informaciją apie tai nuslėpti.

Oro linijų bendrovės spaudos tarnyba pakomentuoti įvykį atsisakė.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Šiknon

putiniZtus.

aha

Ir dalina,ir išsiveda, yra video,įrašai, ką čia nori pasakyti?tik jau negink orkų-okupantų.

Cianidas

Ar čia paskelbtas konkursas,kas parašys de biliš kesnį straipsnį?Tai iš kabinos pilotus išsiveda,tai kareiviams ,,viagrą"dalina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS