Rusų ekspertas: V. Putinas – jau politinis lavonas | kl.lt

RUSŲ EKSPERTAS: V. PUTINAS – JAU POLITINIS LAVONAS

  • 0

Rusijos opozicionierius, politologas Andrejus Piontkovskis pažymėjo, kad visi gerų instinktų žmonės, tokie kaip Aliaksandras Lukašenka ir Kasymas Žomartas Tokajevas, jaučia, kad Rusijos diktatoriaus galas artėja.

A. Piontkovskis išreiškė nuomonę, kad Vladimiras Putinas gali paskelbti karą ir visuotinę mobilizaciją. A. Piontkovskis taip pat pastebėjo, kad A. Lukašenka vis labiau svyruoja, nes yra aštrios nosies žmogus, o tokie žmonės gerai jaučia, kad iš V. Putino sklinda mirties ir pralaimėjimo kvapas.

„Pažiūrėkite, kaip K. Ž. Tokajevas kalbėjosi su juo prieš tris savaites – jis tiesiog forume jam davė viešus „antspaudus“. Ir kasdien kyla vis daugiau problemų (santykiuose tarp Kazachstano ir Rusijos – red.)“, – naujame interviu sakė rusų ekspertas.

Kasdien kyla vis daugiau problemų.

Kaip pažymėjo politologas, Kazachstanas kasdien pasitraukia iš kokių nors susitarimų su Rusijos Federacija. Be to, naujausia istorija su Iranu taip pat rodo, kad V. Putinas tampa vis toksiškesnis net sąjungininkams.

„Užvakar visos Rusijos gražuolis džiaugėsi, kad dabar didysis Iranas perduos mums 100-300 bepiločių orlaivių ir mes sunaikinsime visą naują amerikietišką techniką Ukrainoje. O vakar Irano ministerija pasakė, kad Iranas palaiko gerus santykius su Rusija, tačiau kariniame konflikte tarp Ukrainos ir Rusijos jis nepalaikys nei vienos pusės. Dmitrijus Peskovas nedelsiant išėjo į viešumą ir pasakė: „Taip, mes neketinome pirkti jokių bepiločių orlaivių iš Irano“, – apie kitą V. Putino pralaimėjimą sakė A. Piontkovskis.

Gairės: Andrejus Piontkovskis, rusų ekspertas, karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS