Šaltinis: nutekinta informacija apie V. Putino sveikatos būklę – turi puokštę ligų | kl.lt

ŠALTINIS: NUTEKINTA INFORMACIJA APIE V. PUTINO SVEIKATOS BŪKLĘ – TURI PUOKŠTĘ LIGŲ

  • 0

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas serga kasos vėžiu ir ankstyva Parkinsono ligos stadija, praneša Unian, remdamasi britų leidiniu „The Sun“.

Nuo tada, kai V. Putinas vasario 24 d. įsakė savo karinėms pajėgoms įsiveržti į Ukrainą, sklando patys įvairiausi gandai apie jo sveikatos būklę.

Gandai apie prastą prezidento sveikatą sklandė ir iki karo – manoma, kad V. Putiną lydi gydytojų komanda, kuri atidžiai stebi jo sveikatą, skelbia „The Sun“.

Kremliui artimas Rusijos žvalgybos šaltinis britų leidiniui patvirtino, kad V. Putinui diagnozuotas ankstyvosios stadijos Parkinsono ir kasos vėžys. Apie tai praneša ir „Sky News“.

Leidinys atskleidė, kad Rusijos lyderis reguliariai kemšamas visokiais steroidais ir naujoviškomis skausmą malšinančiomis injekcijomis, kad sustabdytų kasos vėžio, kuris jam neseniai diagnozuotas, plitimą.

„Galiu patvirtinti, kad jam diagnozuota ankstyvosios stadijos Parkinsono liga, tačiau ji jau progresuoja“, – elektroniniame laiške teigė informacijos šaltinis iš Rusijos saugumo tarnybų.

V. Putino būklė vėl atsidūrė dėmesio centre, kai ant jo plaštakos buvo pastebėtos žymės, kurias galėjo palikti injekcijos, skelbia Unian.

Gairės: Vladimiras Putinas, Rusija, ligos, Parkinsono liga, kasos vėžys, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS