Sibiro šamanas pasiryžo iš V. Putino išvaryti demoną | kl.lt

SIBIRO ŠAMANAS PASIRYŽO IŠ V. PUTINO IŠVARYTI DEMONĄ

Rusijos policija pranešė sulaikiusi šamaną iš Sibiro, kuris pasišventė kelionei pėsčiomis į Maskvą, kad išvarytų demoną, apsėdusį prezidentą Vladimirą Putiną.

Policija Sibiro rytuose esančios Buriatijos regione sulaikė šamaną Aleksandrą Gabyševą greitkelyje netoli Baikalo ežero. Policijos pareigūnų teigimu, šamanas bus nusiųstas atgal į savo gimtąjį Jakutsko miestą, kur jis „ieškomas už padarytą nusikaltimą“.

A. Gabyševo tikslas pėsčiomis nukeliauti 5 tūkst. km atstumą iš Jakutsko į Maskvą netgi pritraukė bendraminčių.

Šamano iš Sibiro pasisakymai apie V. Putiną sulaukė visuomenės dėmesio ir paskatino opozicijos protestus. Rusijos opozicionierius Aleksejus Navalnas taip pat sureagavo į A. Gabyševo „kryžiaus žygį“ ir Maskvos reakciją į jį – tai esą rodo Kremliaus paranoją.

„V. Putinas bijo. Jis jau trepsi kojytėmis ir rėkia: „Dieve, apsaugok mane nuo šio šamano. Kas bus, jei jis iš tikrųjų mane išvarys?“, – sakė A. Navalnas.

Rugpjūtį ilgaplaukis šamanas pasiekė Sibire esantį Ulan Udės miestą, kur jam kelią pastojo planui prieštaraujantys šamanai. Nesutarimai peraugo į grumtynes ir keli A. Gabyševo šalininkai buvo sulaikyti.

Rugsėjo pradžioje Ulan Udėje prasidėjo protestai, dalis demonstrantų reiškė palaikymą sulaikytiems šamano šalininkams, dalis protestavo dėl nesąžiningų vietos rinkimų, tačiau su visais jais vienodai susitvarkė riaušių policija.

A. Gabyševas savo kelionę iš gimtojo Jakutsko pradėjo kovą. Šamanas Maskvą pasiekti ir V. Putino demoną išvaryti ketino 2021-aisiais.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

whufaikeenees

tegu pirma is saves ta demona issivaro,kvailys amerskas

Psichol.

Psichiškai sveiki žmonės neprasideda su šamanais,visokiais būrėjais.Nieko jie nepadeda ,kas žmogui skirta to neišvengsi.Žmogus jeigu nesusitvarko su savo problemomis ,ne pas burėjus,šamanus reikia eiti o pamastyti kas dedasi ,susikaupti ir spręsti problemas pačiam .Meditaciją buvimas vienatvėje padeda susitvarkyti tai ,kas nesiseka.Niekas neužgriūva šiaip sau,tai gyvenimo išbandymai ateina, kuriuos pats turi spręsti.

Tik paveizek-

Kad jau kacapai užsiburnojo :))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS