Slovakijos premjeras nusprendė boikotuoti jo politiką kritikuojančias žiniasklaidos priemones | kl.lt

SLOVAKIJOS PREMJERAS NUSPRENDĖ BOIKOTUOTI JO POLITIKĄ KRITIKUOJANČIAS ŽINIASKLAIDOS PRIEMONES

Slovakijos ministras pirmininkas Robertas Fico nusprendė boikotuoti jo politiką kritikuojančias žiniasklaidos priemones, pirmadienį pranešė naujienų agentūra TASR, remdamasi informacija iš R. Fico biuro.

R. Fico, pradėjęs eiti pareigas praėjusio mėnesio pabaigoje, nutrauks visus ryšius su laikraščiais „Dennik N“ ir „Sme“, televizijos transliuotoju „Markiza“ ir internetine naujienų tarnyba „Aktuality.sk“.

Kairiųjų nacionalistų partijai „Smer-SD“ vadovaujantis R. Fico kaltina šiuos leidinius „nedraugišku politiniu požiūriu“, grindžiamu, jo nuomone, „neteisinga“ arba „neišsamia“ informacija.

Dienraščio „Dennik N“ redaktorius Matusas Kostolny išreiškė pasipiktinimą ir sakė manąs, kad šis žingsnis yra neteisėtas, nes vyriausybės vadovas privalo palaikyti ryšius su visomis žiniasklaidos priemonėmis.

R. Fico, kuris anksčiau dvi kadencijas ėjo ministro pirmininko pareigas, dabar vadovauja koalicijai, į kurią įeina socialdemokratų ir nacionalistų partijos. Trečią kartą tapęs premjeru, jis užblokavo valstybinį ginklų tiekimą Ukrainai.

Jis atsistatydino iš pareigų 2018 metais, reaguodamas į visuomenės pasipiktinimą dėl žurnalisto Jano Kuciako nužudymo.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Taip taip

šrioderiukai, orbaniukai, liu-peniukai, berluskoniukai, kneissliukai, schallenbergiukai, dabar dar ir Sáncheziukai, Fico-niukai …etc. – nemažai jų priveisė putleris ES…

kariaukit iki paskutinio , kas pasiimsit teritoriją?...../

Po truputi prabunda ES VALSTYBĖS.... VENGRIJAI BUS LENGVIAU... Neprisimenu ,kurios dar prisijungė prie tos krypties . KARAI BAISUS REIŠKINYS , O PASAULINIS KARAS SIAUBAS ,YPAČ DABARTINIS BŪTŲ... JAV DAUG KUR IR KĄ KONTROLIOJA IR RIBŲ NETURI... Rusija su Ukraina būtų išsprendę problemą senai.. jei ne DŽONIO įsikišimas--- kariaut ,pagalba bus... Ko Džonis krauna pagalbų naštas ant tų ,kurie nepritarė karui ... Pravardžiotis , įžeidinėti nereikia norit kariaut- kelias atviras važiuokit į frontą su visais pinigais pats laikas ,nes trūksta gyvosios masės ne tik ginklų ir ukrainiečių pencininkų išmokoms pinigų.....

Jei apsirikau -atsiprašau....

Ar tokių ,kaip ANDRIUS DAUG DURNIŲ DURNIŲ YRA... ANGLOSAKSŲ SUBINLAIŽIŲ , AMERIKONŠIKNIŲ.... ,, Vatnikus ,, ir rusus naktim nesapnuoji? BENT naktį gerai išsimiegi JAV KLAPČIUK....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS