Stiprinama J. Bideno apsauga | kl.lt

STIPRINAMA J. BIDENO APSAUGA

JAV slaptoji tarnyba, anot „The Washington Post“, stiprina demokratų kandidato į prezidentus Joe Bideno apsaugą. Į Vilmingtoną Delavero valstijoje, kur J. Bidenas bus dar mažiausiai dieną, nusiųsta papildomai pareigūnų. Laikraštis, remdamasis dviem neįvardytais šaltiniais, rašo, jog gali būti, kad J. Bidenas čia penktadienį pasakys didelę kalbą.

Anot pranešimo, dešimtys slaptosios tarnybos pareigūnų budi Vilmingtono kongresų centre „Chase Center“, kur apsistojęs J. Bidenas su savo komanda.

„The Washington Post“ duomenimis, jų skaičius kol kas neatitinka to, kuris priklauso išrinktajam prezidentui. Saugumo tarnybos atstovė sakė, kad viešai informacija nebus komentuojama.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Spalvos, žvaigždės ir kryžiai

Visur kaltos spalvos. Komunistų - raudona, žydų - žydra ir geltona, , lietuvių ir arabų - žalia, lenkų perpus raudona, perpus balta, piratų - juoda, japonų - balta. Žvaigždės: komunistų - raudona penkiakampė, žydų - geltona šešiakampė, amerikonų daug baltų žvaigždučių. Jau geriau kryžiai - kaip skandinavų...

Pagal charakterį

Trampas = Lukošenka. Jiems - kiti nesąžiningi, vagys, teroristai, apgavikai...Jie viską sako atvirkščiai. Jokio padorumo kalbose ir darbuose.

Tai Bidenas

vagia rinkimus. Kaip pas mus kad pavogė liberalai.Kurie specialiai suskilinėjo o iš tikrųjų yra viena gauja. Ir dar kaip pasivadino ,,Laisvės", ,,Laisvės ir teisingumo", ,,Liberalų sąjūdis"..Brudai pasisavino net mūsų Nepriklausomybės šventus žodžius.O iš tikrųjų yra vientisas bankų, sudverslių, finansuojamu iš užsienio pedų ir korupcijos kareivių darinys.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS