Tokijuje dingus elektrai sustojo traukinių eismas ir valstybinių įstaigų darbas | kl.lt

TOKIJUJE DINGUS ELEKTRAI SUSTOJO TRAUKINIŲ EISMAS IR VALSTYBINIŲ ĮSTAIGŲ DARBAS

  • 0

Tokijuje trečiadienį dingus elektrai prieš pat vakarinę piko valandą sustojo traukinių eismas ir valstybinių įstaigų darbas.

Tokijo regioną aptarnaujanti elektros tinklų bendrovė „Tokyo Electric Power Co.“ (TEPCO) pranešė, kad pareigūnai aiškinasi sutrikimo priežastis.

TEPCO nurodė, kad buvo pastebėti dūmai jos automatinėje elektros pastotėje Niidzos mieste netoli sostinės ir kad pareigūnai aiškinasi, ar tai yra kaip nors susiję su elektros tiekimo nutrūkimu.

TEPCO nurodė, kad elektros laikinai neturėjo iki 350 tūkst. būstų ir biurų, bet daugumai jų elektros tiekimas jau buvo atnaujintas.

Japonijos televizijos reportažuose buvo matyti juodi dūmai, kylantys iš minėtos pastotės Niidzos verslo rajone. Apie nukentėjusius žmones kol kas nieko nepranešama.

Elektros kurį laiką neturėjo Tokijo policijos departamentas, transporto ministerija, Užsienio reikalų ministerija ir kitos valstybinės įstaigos.

Tokijo ugniagesių departamentas paskelbė gavęs pranešimų apie sostinės centre liftuose įstrigusius žmones ir nurodė, kad vertina situaciją. Kai kur Tokijuje taip pat laikinai neveikė šviesoforai.

Ministrų kabineto vyriausiasis sekretorius Yoshihide Suga (Jošihidė Suga) spaudos konferencijoje sakė, kad pareigūnai aiškinasi incidento priežastis, bet neatsakė į klausimą, aš tai gali būti diversija, pranešė nacionalinis transliuotojas NHK.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS