Ukraina sako neketinanti skirti ambasadoriaus Rusijoje | kl.lt

UKRAINA SAKO NEKETINANTI SKIRTI AMBASADORIAUS RUSIJOJE

Kijevas neplanuoja kelti diplomatinių santykių su Rusija statuso paskiriant ukrainiečių ambasadorių Rusijoje, antradienį nurodė Ukrainos užsienio reikalų ministerija.

„Atsižvelgiant į tęsiamą Rusijos agresiją Ukrainos atžvilgiu ir Rusijos okupaciją Ukrainos teritorijose, nėra jokio pagrindo kelti diplomatinių santykių statuso paskiriant Ukrainos pasiuntinį“, – pažymėjo ministerijos atstovas, atsakydamas į naujienų agentūros „Interfax“ klausimą.

Anksčiau Rusijos užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas interviu laikraščiui „Rossijskaja gazeta“ sakė, kad Rusija neprieštarautų rusų ir ukrainiečių pasiuntinių paskyrimui atitinkamai Ukrainoje ir Rusijoje.

„Tai ne dėl mūsų: ukrainiečiai atšaukė pasiuntinį, grasino nutraukti diplomatinius santykius. Dabar, tiesa, kažkas ten lyg ir minėjo galimybę [Ukrainos prezidentui Volodymyrui] Zelenskiui nuspręsti sugrąžinti pasiuntinius. Mes neprieštarausime“, – sakė S. Lavrovas.

2019 metų liepą tuometinis Ukrainos prezidentūros aukšto rango pareigūnas Vadymas Prystaika, kuris rugpjūtį tapo užsienio reikalų ministru, sakė, kad Kijevas kol kas neskirs ambasadoriaus Rusijoje.

Šiuo metu Ukrainos diplomatinei misijai Maskvoje ir Rusijos pasiuntinybei Ukrainoje vadovauja laikinieji reikalų patikėtiniai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

INDIGO Vidmantas

DIEVAS ABSOLIUTAS : 1. Dievas Absoliutas yra "BEGALYBIŲ VANDENYNAI" ir kad Žmonija nepaskęstų DIEVO BEGALYBIŲ " vandenyse" yra reikalingas KRISTUS, kurio pagrindinis vaidmuo yra surišti Dievą su žmonija - žmogumi. Kristus reikalingas ne vien dėl ryšio - sąsajos, bet ir dėl teisingumo ! Be Kristaus nebūtų jokios tiesos žmonijoje kas liečia Dievą ... be Kristaus visa žmonija keliautų tiesiai į pragarus, nes žmogui mirus žmogus patektų į BEGALYBIŲ VANDENIS, kurie yra nesukontroliuoti be Kristaus darbo. Dievo absoliuto kūnas yra visa visuma, tiek BEMATERIJA, tiek MATERIJA ir LAIKAS ! ... 2. DIEVO ABSOLIUTO KRISTUS yra : Jėzaus ir indigo hibridinis kūnas (VUNDERKINDAS) A. K. 36908170800 ... Kristaus sandara sudaryta be ŽMOGAUS DVASIOS, tai reiškia, kad Kristus neturi negatyvo (-), nes Žmogaus Dvasią sudaro negatyvas, vadinamas ŠĖTONU - VELNIU ! (Žmogaus Dvasia yra sudaryta iš žmogaus sielos ir Dievo fragmento). ABSOLIUTINĖJE VISATOJE negatyvas yra tik MATERIJOJE - GYVYBĖJE !

Anonimas

Ukraina dar nepriaugo iki kažkokių ambasadorių. Jie gal dar net nežino, kas tai yra.

gėda

JAV nedavė nurodymo. Ukraina vasališka pseudovalstybė, valdoma JAV. Tokia pat Lietuva.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS