Ukraina vilkikų blokadai Lenkijos pasienyje apeiti naudos traukinius | kl.lt

UKRAINA VILKIKŲ BLOKADAI LENKIJOS PASIENYJE APEITI NAUDOS TRAUKINIUS

Ukraina, pasak rusų naujienų agentūros „Interfax“, vilkikų Lenkijos pasienyje blokadą mėgins apeiti pasitelkdama traukinius.

Agentūra ketvirtadienį citavo Ukrainos geležinkelių atstovą Valerijų Tkačovą, anot kurio, pasienyje netoli Hrubešuvo į traukinį buvo pakrauti 23 sunkvežimiai su konteineriais. Kai tik pirmasis bandomasis traukinys bus sėkmingai išsiųstas, „mes tai pradėsime daryti masiškai“, teigė atstovas.

Lenkijos vilkikų vairuotojai nuo praėjusio mėnesio protestuoja prieš laisvą savo ukrainiečių kolegų įvažiavimą ir blokuoja pasienio punktus. Jie reikalauja stabdyti laisvą įvažiavimą iš Ukrainos į Lenkiją, o kartu ir į Europos Sąjungą (ES).

Ukrainos institucijų duomenimis, šiuo metu pasienyje blokuojama apie 3 000 sunkvežimių.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Spriktas

Pagaliau arteja hana hoholams. Reberberiu jiems, ne EU.

Lenkai teigia,

kad puse ukrainieciu vairuotoju dingo nuo sienos,lenkams paskelbus apie vairuotoju dokumentu patikra. Jums tai nieko nesako!?

Lietuvis

Jau ukrų fašistus RUSIJA baigia sudubasinti, dabar dar jankiu imperijalistų respublikonai užblokavo benderovcam parama tai neūžauga žydų klounas galės pasikarti kol dar liaudis jo nepakorė už daugiau kaip 500.000 pasiustų ukrų į ta mėsmale
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS