Veidotyros mokslas: ką išduoda galingiausių pasaulio politikų veidai? | kl.lt

VEIDOTYROS MOKSLAS: KĄ IŠDUODA GALINGIAUSIŲ PASAULIO POLITIKŲ VEIDAI?

  • 11

Pasak liaudies išminties, akys – tai sielos veidrodis. Veidotyrininkė, kūno elgsenos specialistė Laura Šukienė pridurtų, kad akys – neblogas būdas pažinti aplinkinius, netgi susidaryti nuomonę apie politikus. Apie tai, ką slepia pastarųjų JAV prezidentų veidai ir kodėl ją nustebino Ukrainos vadovo Volodimyro Zelenskio profesija, moteris pasakojo laidoje „Bus visko“.

Veidotyros specialistės nuomone, atviros ir plačios žmogaus akys rodo atvirumą, nuoširdumą ir norą dalintis. Siauresnės – taupumą, uždarumą. Jei akių išoriniai kampučiai kyla į viršų, neretai tai reiškia, kad žmogus pasižymi verslumu, optimizmu ir yra linkęs sunkiose situacijose įžvelgti galimybes. Į apačią svyrantys išoriniai akių kampa rodo polinkį į pesimizmą.

Tokias tendencijas, anot Lauros Šukienės, galima pastebėti žvelgiant į Donaldo Trumpo ir Joe Bideno veidus. Politikai – pastarieji JAV prezidentai, šį rudenį tarpusavyje besivaržysiantys dėl dar vienos kadencijos.

„Žiūrint ir į J. Bideną, ir į D. Trumpą, abu jie turi vieną išskirtinį bruožą –  be galo siauras akis“, – kalbėjo specialistė.

Ji pridūrė liaudyje taip pat žinomą taisyklę – kuo uždaresnės akys, tuo žmogus mažiau linkęs dalintis.

„Švelniai tariant, toks žmogus labiau linkęs į naudą sau“, – sakė pašnekovė.

Veidotyros ekspertė kalbėjo, kad rinkdama valstybės vadovą, atkreiptų dėmesį į kandidatų veidų bruožus.

Žiūrint ir į J. Bideną, ir į D. Trumpą, abu jie turi vieną išskirtinį bruožą –  be galo siauras akis.

„Jei man reikėtų rinkti prezidentą, niekada nesirinkčiau tokių uždarų akių – visada rinkčiausi atviresnių akių“, – sakė L. Šukienė.

Remiantis veidotyra, bruožas, parodantis, kad žmogus yra sukurtas scenai – tai putlios lūpos. Todėl žvelgdama į Ukrainos prezidento V. Zelenskio nuotrauką, L. Šukienė iš dalies stebėjosi. Turėdamas gan siauras lūpas, prieš tapdamas prezidentu jis daug metų praleido pramogų pasaulyje. Siauresnės lūpos įprastai išduoda uždarumą, intravertiškumą.

„Jam labai sunku ir sudėtinga kalbėti. Jis turi mažas, smulkias lūpas, yra taupus. Man keista, kaip žmogus, turintis tokias lūpas, buvo aktoriumi, kaip jis gali būti scenoje, turėdamas tokias mažas lūpas“, – stebėjosi pašnekovė.

Visgi L. Šukienė brėžia aiškią skirtį tarp amato ir tikro gyvenimo – tai, kad aktoriai ant scenos išlieja sielą, nereiškia, kad taip elgtųsi ir tikrame gyvenime.

„Pradėjau sekti aktorius ir supratau, kad po to, kai pavaidina arba pabūna scenoje, jie daug nešneka – užsidaro ir nieko iš jų nebesužinosi“, – sakė veidotyros specialistė.

Ką kalba mūsų veidai ir kaip Laura Šukienė rado atsakymus veidotyroje – LNK laidoje „Bus visko“.

 

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Žmogus

Zelka moka tik kaulyti, prašyti ir reikalauti......Tiesą, dar jis moka meluoti apie kontrapuolimus ir gardinti pasaulį Rusija.........

As

O ka paatebi veidotyrininke lendzbyrgio senio ir anukelio snukiuose ?

kam

dar profilį apžiūrinėti - jam vistiek mažai bus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS