Žiniasklaida: Baltarusijoje nusileido privatus „Wagner“ lėktuvas | kl.lt

ŽINIASKLAIDA: BALTARUSIJOJE NUSILEIDO PRIVATUS „WAGNER“ LĖKTUVAS

  • 35

Maždaug už 20 km nuo Minsko esančiame kariniame aerodrome antradienio rytą nusileido Jevgenijaus Prigožino privačiai karinei bendrovei „Wagner“ priklausantis lėktuvas, praneša žiniasklaida.

Lėktuvas nusileido Mačuliščių kariniame aerodrome netoli Minsko 7 val. 40 min. vietos ir Lietuvos laiku, teigė šalies oro erdvę stebinti grupė „Belarusian Hajun“.

Remiantis skrydžio stebėjimo svetainės „Flightradar24“ duomenimis, kuriais pasidalijo „Hajun“, lėktuvas „Embraer Legacy 600“ pakilo iš pietvakarinio Rusijos regiono, besiribojančio su Ukraina.

„Hajun“ pridūrė, kad kitas Rusijos privatus lėktuvas, pakilęs iš Sankt Peterburgo, kariniame aerodrome nusileido praėjus mažiau nei 20 minučių po „Wagner“ lėktuvo tūpimo.

Kremlius šeštadienį paskelbė, kad „Wagner“ bosas J. Prigožinas, atšaukęs savo karių žygį į Maskvą, išvyks į Baltarusiją ir nebebus kaltinamas, taip stengiantis sušvelninti rimčiausią saugumo krizę šalyje per pastaruosius dešimtmečius.

Gairės: Wagner, lėktuvas, Baltarusija, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (35)

Tai trieskit į kelnes dabar,

konservuoti bibanosiai.

Keleivis

Libervatorių buvusi garsioji KAM ministrė R.Juknevičienė kol "sėdėjo" ministrės poste nepajudino net piršto valstybės karinių pajėgumų srityje išskyrus niekines patriotines kalbas. tačiau kai prasidėjo karas su ruskių ordomis Donecko srityje, pradėjo klykti-mes Debalcevė, atseit apsupti ir negalintys pasipriešinti. Ar kas pasikeitė po 10 metų-ogi nieko. Tik atvykus kažkokiam prasmirdusiam kremliaus invalidui į bulbašiją suviduriavo visi patriotai. Ar nors vienas mob.amžiaus vyras žino kur jam X valandą reikės eiti? Kur jo karinis vienetas? Ir vėl ta pati neįgali situacija, tai kas dedasi mūsų valstybėje?

Cirkas \\\\\.../////

su šūdo kavapu,pamatysit Baltarusijos KGB privež prie Lietuvos sienos ir paleis,o jį mielai mūsų dipukai išskėstom rankom priims,kaip "prezidentę Cixanovskę,šnipę Sobčiak ir visus šersim,o jie padės Lietuvą griauti lanzbirgams.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS