Žiniasklaida: princas Williamas su šeima palieka Londoną | kl.lt

ŽINIASKLAIDA: PRINCAS WILLIAMAS SU ŠEIMA PALIEKA LONDONĄ

Britų princas Williamas su šeima, anot žiniasklaidos, gyvena kraustymosi nuotaikomis.

„The Sunday Times“ rašo, kad šeima vasarą iš Londono persikels į namą Berkšyro grafystėje, stovintį karalienės Elžbietos II Vindzoro rezidencijoje. Viena to priežasčių – Williamas su žmona Kate nori suteikti daugiau laisvės savo vaikams princui George‘ui, princesei Charlottei ir princui Louisui.

Laikraščio duomenimis, George‘as ir Charlottė vasarą paliks dabartinę savo mokyklą ir, kaip ir jų jaunesnysis broliukas, ateityje tikriausiai lankys naują mokyklą netoli Vindzoro.

Tačiau dabartinius savo namus Londono Kensingtono rūmuose, kurie nuo 2017-ųjų yra pagrindinė jų gyvenamoji vieta, šeima ketina išlaikyti. Čia ir toliau dirbs jų spaudos tarnyba. Šeima taip pat toliau dažnai lankysis Anmer Hole Norfolko grafystėje. Williamas ir Kate esą planuoja, kad ši sodyba pasibaigus vaikų mokslo metams taps nuolatine jų gyvenamąja vieta. Oficialiai šie planai kol kas nepatvirtinti.

Vienas gyvenimo Berkšyre privalumų būtų tas, kad Kate tėvai gyvena nuo čia vos  už 45 minučių kelio automobiliu. Tačiau būtent laisvė vaikams esą yra svarbus veiksnys. „Realybė yra tokia, kad šeimos veikimo galimybės Londone yra gana ribotos“, – laikraštis citavo šeimos draugą. Vaikai negali tiesiog išeiti į parką ir su draugais žaisti futbolą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Suknisti

dykaduoniai apie kuriuos rašoma kiekv. dieną,kaip apie kokius Lietuvai svarbius veikėjus..

iš kas?

Bunkė irgi buvo aprašyta, kad jau turi rezidenciją prie jūros, tai gal ir ji princesė "ant Lietuvos", kad taip reklamuojama?

tas princas

grynas šlykštukas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS