Niujorke mirtinai subadyti keturi vaikai ir moteris | kl.lt

NIUJORKE MIRTINAI SUBADYTI KETURI VAIKAI IR MOTERIS

Niujorko policija sekmadienį pranešė tirianti incidentą, kai keturi vaikai ir moteris buvo mirtinai subadyti viename bute Brukline, pridūrusi, kad suimtas vienas įtariamasis.

Pareigūnai, atvykę į įvykio vietą, rado penkias aukas, kurios buvo netekusios sąmonės ir nereagavo, nurodė policija. Greitosios pagalbos darbuotojai tame bute konstatavo vienerių metų berniuko ir 7 bei 9 metų mergaičių mirtį.

Vienas penkiametis ir 37 metų moteris buvo išvežti į ligonines Bruklino rajone, kur taip pat konstatuota jų mirtis, pridūrė policija.

Pareigūnai nurodė neatskleisiantys aukų tapatybės, kol apie šį incidentą bus informuoti jų artimieji.
Ugniagesių departamento atstovas Jimas Longas (Džimas Longas) sakė, kad greitoji pagalba reagavo į skambutį pagalbos telefonu 911 šeštadienį prieš 23 val. vietos (sekmadienį 5 val. Lietuvos) laiku. Pasak jo, gelbėtojams skambino asmuo, kuris buvo subadytas name, esančiame Sanset Parko rajone.

Kaimynystėje gyvenanti May Chan (Mei Čan) sakė laikraščiui „Daily News“, kad jos „širdis buvo sudaužyta“, kai išgirdo šią žinią.

„Nuolat matydavau (tuos vaikus), bėgiojančius aplinkui, – sakė M.Chan. – Jie bėgiodavo žaisdami aplink mano garažą. Jie nuolat bėgiodavo pirmyn ir atgal, šūkaudami.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS