Britų princą Andrew kaltinančios moters advokatai reikalauja apklausos su priesaika | kl.lt

BRITŲ PRINCĄ ANDREW KALTINANČIOS MOTERS ADVOKATAI REIKALAUJA APKLAUSOS SU PRIESAIKA

  • 0

Moters, kuri tvirtina, kad vienas amerikiečių milijardierius vertė ją turėti lytinių santykių su Didžiosios Britanijos princu Andrew (Endriumi), kai jai buvo 17-a, advokatai nori, kad princas su priesaika atsakytų į šiuos kaltinimus.

Laiške, kuris trečiadienį buvo pateiktas Floridos teismui ir kuriuo padidinamas spaudimas princui Andrew, advokatai prašo jo sutikti su apklausa „dėl bendravimo ... su „Džeine Do #3“, prasidėjusio maždaug 2001 metų pradžioje“.

Prašyme teigiama, kad apklausa turėtų trukti tik maždaug dvi valandas, prie jo pridėta nuotrauka, kurioje princas Andrew, Jorko kunigaikštis, matyti ranka apkabinęs tą moterį.

Bradley Edwardso (Bradlio Edvardso) teisės firma, kuri atstovauja ieškovei, AFP sakė, kad tolesnių komentarų neturi.

Minima moteris tvirtina, kad milijardieriaus, Volstrito finansininko Jeffrey Epsteino (Džefrio Epsteino) buvo „verčiama turėti lytinių santykių“ su princu Andrew, kuriam dabar – 54-eri, ir kad ji su juo buvo susitikusi Londone, Niujorke ir Karibuose.

Ji teigia, kad J.Epsteinas laikė ją kaip „sekso vergę“.

J.Epsteinas, karalienės Elizabeth II (Elzbietos II) antrojo sūnaus draugas, 2008 metais buvo nuteistas už nepilnametės skatinimą užsiimti prostitucija ir atliko kalėjimo bausmę.
Bakingamo rūmai ne kartą griežtai paneigė minimus įtarimus, kuriuos vadino „neteisingais ir be pagrindo“.

Princas ketvirtadienį turi kalbėti per pasaulio verslo ir politikos elito susitikimą Šveicarijos slidinėjimo kurorte Davose, tačiau neaišku, ar užsimins apie jam metamus kaltinimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS