V. Putinas nurodė Rusijos kariams atsitraukti nuo Ukrainos sienos | kl.lt

V. PUTINAS NURODĖ RUSIJOS KARIAMS ATSITRAUKTI NUO UKRAINOS SIENOS

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nurodė rusų kariams atsitraukti į savo nuolatinio dislokavimo bazes po karinių pratybų Rostovo regione netoli sienos su Ukraina, vėlai šeštadienį, remdamosi Kremliaus atstovu, pranešė Rusijos naujienų agentūros.

Pajėgos atitraukiamos prieš numatomą V.Putino ir Ukrainos prezidento Petro Porošenkos susitikimą Milane kitą savaitę.

Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas sakė, kad Rusijos lyderis buvo susitikęs su savo gynybos ministru Sergejumi Šoigu.

„Ministras pranešė vyriausiajam vadui apie mokymų pietinės karinės apygardos šaudyklose vasaros periodo užbaigimą“, – sakė D.Peskovas, kurį citavo „RIA Novosti“.

„Po šios ataskaitos Putinas nurodė pradėti karių grąžinimą į jų nuolatines bazes ... Iš viso tai 17 600 kariškių, kurie vasarą buvo mokomi Rostovo regiono šaudyklose“, – sakė D.Peskovas.

Prieš mėnesį NATO nurodė, kad Rytų Ukrainoje yra ir prorusiškus separatistus, kovojančius su Ukrainos armija, remia keli tūkstančiai Rusijos karių ir šimtai tankų bei šarvuočių.

Gairės: Rusijos kariai, Rusijos pajėgos, atsitraukimas, Putinas, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

putinas atsitraukia

bet nenusišalina nuo savo kėslų prie svetimos valstybės sienos. Nėra jokio pagrindo nusiraminti, nes, nepavykus putlerio "Blitzkrieg" ir nepagimdžius naujadaro, t.y. novorusios, net neabejoju, jis rezga naujus planus, ruošia naujo pobūdžio puolimus kaip prieš Ukrainą, taip ir prieš kitas valstybes, t.y. Baltijos šalis. Lietuvoje yra pakankamai mums nelojalių rusakalbių ir net lietuvių, kuriems prie sovietų gyvenosi itin gerai. Ne veltui šustauskas TV laidoje, įtūžęs rėkė ir operavo absoliučiai putino ir jo chuntos žodžiais (atsiminkime, kuo ir kur dirbo šustauskas) ir tegu nevaidina patrioto, nes iš jo kalbų aiškėja, kad tai - Ukrainos priešas ir putkino draugelis. Staiga kažkur dingo iš komentarų putkino chuntos garsiakalbiai, vadinasi, gauna naujų nurodymų, rezgami nauji internetiniai karai. Tad mums būtina likti pasiruošusiems visokiems netikėtumams.

mizantropas

ei, janki, kur dingai? atsitraukė putino chunta, atsitraukei ir tu? Kur dabar įsirangei, žiurke kremline?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS