Rusijos vicepremjeras persišovė koją | kl.lt

RUSIJOS VICEPREMJERAS PERSIŠOVĖ KOJĄ

  • 2

Rusijos premjero pavaduotojas Dmitrijus Rogozinas buvo paguldytas į ligoninę po to, kai netyčia iššovė sau į koją treniruodamasis šaudykloje, bet ta žaizda pavojaus gyvybei nekelia, naujienų agentūra „Interfax“ antradienį citavo vieną informuotą šaltinį.

Atsakydamas į klausimą, kodėl D.Rogozinas praeitą savaitę nedalyvavo vėliausiame vyriausybės narių susitikime su prezidentu Vladimiru Putinu ir pirmadienį vykusiame paskutiniame šių metų ministrų kabineto posėdyje, agentūros pašnekovas pripažino, kad vicepremjeras persišovė koją šaudykloje.

„Dmitrijus Olegovičius atsitiktinai susižeidė koją ir yra vienoje iš Maskvos ligoninių. Jo sveikatos būklė pavojaus nekelia, bet kol kas jis gydomas“, – aiškino šaltinis apie 52 metų nacionalistinių pažiūrų politiką, garsėjantį antivakarietiška retorika.

Tuo tarpu šaltiniai D.Rogozino, kuruojančio gynybos sektorių, sekretoriate sakė „Interfax“, kad vicepremjeras patyrė sportinę traumą per rankinio treniruotę.

„Praeitą savaitę Rogozinas tikrai buvo ligoninėje – jis patyrė sportinę traumą per rankinio treniruotę“, – teigė šaltinis.

Pasak jo, buvęs Rusijos nuolatinis atstovas prie NATO Briuselyje grįžo į darbą antradienį.

Tas šaltinis neigė pranešimus, kad vicepremjeras susižeidė šaudykloje.

„Taip nėra“, – sakė jis ir pridūrė, jog D.Rogozinas tuos pranešimus „priėmė su šypsena“.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Edmundas Tulcevicius

Gaila , kad tik koja persisove...

mikas

Nemcov zasandalil siebie v liasku .... i vsio !!!! tak on reagiroval na vtarzenije ruskich v ukrainu....malacina!!!!, uvazaju ievo vybor!!!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS