A. Arestovičius ragina ukrainiečius tikėti pergale: mes pamažu žudysime visus | kl.lt

A. ARESTOVIČIUS RAGINA UKRAINIEČIUS TIKĖTI PERGALE: MES PAMAŽU ŽUDYSIME VISUS

  • 0

Ukrainos kariuomenė gauna ginklų, kurie padės nugalėti Rusijos Federaciją, svarbu nepanikuoti ir netikėti įsibrovėlių propaganda, teigė Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Aleksejus Arestovičius.

Unian skelbia, kad A. Arestovičius paragino ukrainiečius tikėti savo pergale ir pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos jau gavo iš JAV ginklų, reikalingų Chersono išvadavimui. Pasak prezidento patarėjo, šios technikos ir ginkluotės fronte dar nepastebėta, tačiau jau dabar galima teigti, kad tokios pagalbos sulaukta.

A. Arestovičius taip pat pakomentavo visas „siaubo istorijas“, kad Rusija gali neva panaudoti branduolinį ginklą. Prezidento patarėjas ragino ukrainiečius tikėti savo pergale ir nesivadovauti Rusijos propaganda.

„Čia reikia buliško užsispyrimo, bet mes šitą vagą būtinai suarsim, savo pasiimsim, kad ir kaip jie mus paveiktų. Kartu reikia ir stiprios valios, kad laimėtume. Kad ir kaip mus muštų, šaudytų, muštų, mes vis tiek sudeginsime, perdeginsime, o virš Chersono iškelsime vėliavą. Ir tada virš visų likusių teritorijų. Referendumai nėra referendumai, branduoliniai ginklai nėra branduoliniai... Mes pamažu žudysime visus ir viską. Tai jau išspręstas klausimas“, – sakė A. Arestovičius.

 

 

Gairės: Aleksejus Arestovičius, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS