Atsitiktinis 55-erių vyras tapo gaujų susišaudymo auka: miegantį savo bute suvarpė kulkomis | kl.lt

ATSITIKTINIS 55-ERIŲ VYRAS TAPO GAUJŲ SUSIŠAUDYMO AUKA: MIEGANTĮ SAVO BUTE SUVARPĖ KULKOMIS

55 metų tėvas tapo naujausia atsitiktine Prancūzijos miesto gaujų susišaudymo auka, sekmadienį pranešė vietos žiniasklaida.

Vėlų šeštadienio vakarą gaujų nariai pradėjo šaudyti į pastatą šalies rytuose esančiame Dižono mieste. Vyriškis, neturėjęs akivaizdaus ryšio su vietinių narkotikų gaujų ginčais, buvo nužudytas savo bute antrame pastato aukšte.

Pasak transliuotojo „France Info“, tyrėjai mano, kad šis vyras nebuvo dviejų iš įvykio vietos pabėgusių užpuolikų taikinys. Laikraštis „Le Parisien“ pranešė, kad jie šaudė į pastatą iš automatų.

Pasak vietos žiniasklaidos, tyrėjai iš pastato surinko apie 60 šovinių gilzių. 55 metų vyras buvo nužudytas miegantis, pranešė „Le Parisien“, cituodamas suaugusią aukos dukrą.

Smurtas gaujų grupuotėse pastaraisiais metais tapo vis dažnesnis didžiuosiuose Prancūzijos miestuose, tokiuose kaip šalies pietuose esantis Marselis. Dažnai jauni užpuolikai, ginkluoti kalašnikovais, atidengia ugnį vieni į kitus gatvėse, kartais užkliudydami pašalinius asmenis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

kalašnikovas - banditų ginklas

Gamina jį banditų valstybė

VILNIUS

Vilniuje migrantai jau ne tik sugriovė eismą pagrindinėmis gatvėmis. Senamiesčio kilpinis eismas jau nestabdo jų įžulūmo. Akseleruoja neatsakingai per siauras gatveles. Stato auto kjr nori. Kur žiūri migracijos departamentas?!!! Tai jau beprotybė!!!!!! Karo atveju jie taps koloborantai! Žudys, prievartaus ir vogs.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS