B. Johnsonas: gydytojai ruošėsi, kaip paskelbti apie mano mirtį | kl.lt

B. JOHNSONAS: GYDYTOJAI RUOŠĖSI, KAIP PASKELBTI APIE MANO MIRTĮ

Borisą Johnsoną gydę medikai ruošėsi, kaip pranešti apie ministro pirmininko mirtį, jei jis taptų COVID-19 auka. Gydytojai buvo apsvarstę visas priemones, ką reikėtų daryti, jei reikalai pakryptų ypač bloga linkme, sakė B. Johnsonas sekmadienį laikraštyje „The Sun“ paskelbtame interviu.

Jo perkėlimas į reanimaciją po užsikrėtimo naujuoju koronavirusu buvo „labai sunkus momentas, to aš neneigiu“, – kalbėjo B. Johnsonas. „Mano būklė nebuvo itin puiki ir aš suvokiau, kad yra parengti nenumatytų atvejų planai“, – sakė jis. Medikai esą turėjo strategiją, kaip „Stalino mirties atveju“.

B. Johnsonas kovo 27-ąją paskelbė, kad užsikrėtė naujuoju koronavirusu, tačiau simptomai esą buvo nesunkūs. Vis dėlto po savaitės saviizoliacijos infekcija nesitraukė. Balandžio 5 dieną premjeras buvo paguldytas tyrimams į ligoninę, o paskui per 24 valandas perkeltas į reanimaciją.

Čia jam tris dienas litrais buvo tiekiama deguonis, pasako 55-erių premjeras interviu. Tačiau jis teigė niekada netikėjęs, kad mirs. Jis galvojęs: „Kaip man išsikapstyti?“

Paleistas iš ligoninės, B. Johnsonas dar dvi savaites sveiko vyriausybės užmiesčio rezidencijoje netoli Londono, o pirmadienį grįžo į darbą. Po dviejų dienų jo sužadėtinė pagimdė sūnų.

Didžioji Britanija yra viena labiausiai koronaviruso paveiktų pasaulio šalių.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

O

Kazkaip keistai greitai pasveiko kaip ir kitas ligonis princas cherlsas kodel kiti ligoniai taip greit nepasveiksta

Anonimas

Iki Stalino dar jam kaip kiaulei iki Mėnulio.

DIEDUKAS

nieko baisaus ir nebūtu.Juk turėjo imunitetą įgyt.Juk kiek žmonių per jį mirė.Juk tai šalies nelaimė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS