A. Lukašenka: jei europiečiai nori problemų dėl sankcijų, gaus | kl.lt

A. LUKAŠENKA: JEI EUROPIEČIAI NORI PROBLEMŲ DĖL SANKCIJŲ, GAUS

  • 4

Baltarusijos prezidentas susitikime su ministru pirmininku Romanu Golovčenka pareiškė, kad Europos bendrovės Baltarusijoje susidurs su problemomis dėl vykdomų sankcijų, praneša naujienų agentūra „BelTa“.

Kaip rašoma, Aliaksandras Lukašenka pabrėžė, kad bandymo įbauginti Baltarusiją sankcijomis nereikėtų palikti be atsako. Europiečiai, pasak Baltarusijos prezidento, tai daro ypač uoliai.

„Aš nesiplėtosiu, o tiesiog pasakysiu, kad suprastumėte – jei europiečiai nori problemų dėl šių sankcijų, jie jų gaus“, – akcentavo A. Lukašenka.

Jis taip pat paprašė R. Golovčenkos pateikti informaciją apie stambiausias Europos įmones, kurios veikia Baltarusijoje, nes esą ketinama „pažiūrėti, kaip jos dirba“.

Portale delfi.lt rašoma, kad po susitikimo su A. Lukašenka žurnalistams pasiteiravus ministro pirmininko, kurioms užsienio bendrovėms gresia nukentėti dėl sankcijų, R. Golovčenka užsiminė, kad jei taip nutiktų, būtų pasakyta, tačiau esą neketinama veikti karštakošiškai.  Kalbėdamas apie šalis, turinčias verslo interesų Baltarusijoje, ministras pirmininkas paminėjo Lietuvą, Lenkiją, Latviją bei Ukrainą.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

ALGIS

Aš tik vienu žodžiu jį apibūdinčiau -- S U B I N G A L V I S .

Nekrologas

Laikas nutukusiam kolukieciui klijuoti lastas, laikas.

Negasdink bulba

Nes pasikelsi i gaidyna
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS