Baltarusių pasieniečiai praneša apie Baltarusijos pasienyje mirusį irakietį | kl.lt

BALTARUSIŲ PASIENIEČIAI PRANEŠA APIE BALTARUSIJOS PASIENYJE MIRUSĮ IRAKIETĮ

  • 19

Baltarusijos ir Lietuvos pasienyje, Benekainių gyvenvietės apylinkėse mirė Irako pilietis, trečiadienį pranešė baltarusių Valstybės sienos komitetas. Lietuvos pasieniečiai sako negavę informacijos iš Baltarusijos pareigūnų apie šį įvykį ir teigia sužinoję apie tai iš žiniasklaidos.

„Sunkios būklės neslaviškos išvaizdos vyriškį aptiko baltarusių pasieniečiai“, – pareiškė Komiteto atstovas Antonas Byčkouskis.

Pasak jo, pasieniečiai bandė suteikti tam vyrui pirmąją pagalbą, bet jis mirė.

„Lietuvos pasieniečiai apie tai sužinojo stebėdami užsienio žiniasklaidos priemonių turinį ir socialinius tinklus“, – BNS sakė Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Rokas Pukinskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Dievas didis!

Net neįsivaizduojate kokia pandoros skrynia atsivėrė. Net nesuprasite kaip nebeliks lietuvių tautos. Allahu Akbar!

Oo

Taip ir reikejo tiketis,jeigu mes atgal tada jie atgal,bet dar neviskas jie prigalvos dar pasaudyti,manau reikia prasyti nato,kad butu pasiruosia ivairiomis provokacijomis

Dar kartą - nebūkit patiklūs Baltarusijos melagienoms

Baltarusijos spaudoje (melagienose) rašo, kad esą irakietis ėjo apsuktas būtent iš Lietuvos, o vietos gyventojai neva pranešė, kad jis buvo sumuštas. O tada migrantas mirė ant baltarusių pasieniečių rankų. Deja, mirė dėl baltarusių pasieniečių žiaurumo, kai jie prievarta vėl šį irakietį mėgino apgręžti į Lietuvą. Visi išeinantys iš Baltarusijos yra lydimi baltarusių pasieniečių su koviniais ginklais. Jiems nurodyta visus tamsaus gymio nukreipti į Lietuvą ir nei vieno sugražinto neįsileisti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS