Bankoko prekybos centre įsiplieskė gaisras: žuvo trys žmonės | kl.lt

BANKOKO PREKYBOS CENTRE ĮSIPLIESKĖ GAISRAS: ŽUVO TRYS ŽMONĖS

  • 0

Viename dideliame Tailando sostinės prekybos centre trečiadienį įsiplieskus gaisrui pagalbos tarnybos praneša apie tris žuvusiuosius ir septynis sužeistuosius.

Gaisras, įsiplieskęs Bankoko komplekse „Central World“, kur taip pat veikia viešbutis ir biurų pastatas, buvo nedidelis, tačiau dėl jo buvo paskelbta prekybos centro evakuacija.

Priešgaisrinis departamentas nurodė, kad liepsnos jau užgesintos.

Bankoko gubernatorius Assawinas Kwanmuangas (Asavinas Kvanmuangas) žurnalistams pranešė, kad per nelaimę žuvo trys žmonės: vienas įvykio vietoje, o kiti du – ligoninėje. Jo teigimu, mažiausiai septyni asmenys buvo sužeisti.

Gubernatorius nurodė, kad gaisras įsiplieskė dokumentų archyve, esančiame aštuntame vieno iš kompleksui priklausančių pastatų aukšte.

Socialiniuose tinkluose išplito nuotraukų, kuriose matyti tiršti juodi dūmai, kylantys nuo to komplekso, ir į didelę aikštę šalia prekybos centro evakuoti šimtai žmonių.

Gaisras įsiplieskė miesto gatvėse prasidėjus vakarinėms spūstims. Mieste aidėjo greitosios pagalbos tarnybų automobilių sirenos, kai vykdami į nelaimės vietą jie bandė prasisprausti pro transporto spūstis.

„Central World“ yra įsikūręs kelių sankirtoje, apsuptoje didžiulių prekybos kompleksų, šventyklų ir daugiaaukščių viešbučių, kur apsistoja užsienio turistai. Jis yra netoli svarbios Bankoko geležinkelio linijų sankirtos ir Eravano (Airavano) šventyklos, kur per sprogimą 2015 metais žuvo mažiausiai 20 žmonių.

Gaisras kilo tokiu metu, kai paprastai prekybos centre būna daugybė pirkėjų, atėjusių apsipirkti arba pavalgyti ten esančiuose restoranuose.

Kompleksas „Central World“ buvo vienas iš keleto Bankoko pastatų, padegtų per antivyriausybinius protestus 2010 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS