Britų spauda: padėtis Londone nebevaldoma? | kl.lt

BRITŲ SPAUDA: PADĖTIS LONDONE NEBEVALDOMA?

  • 8

Paaiškėjus naujausiai koronaviruso statistikai Londone, britų spauda klausia – ar valstybės sostinėje padėtis kontroliuojama?

Londone per savaitę iki gruodžio 17-osios naujų susirgimų COVID-19 atvejų skaičius viršijo 47 tūkst., o tai – dvigubai daugiau nei prieš tai buvusią savaitę.

Prasčiausia padėtis buvo šiauriniuose ir rytiniuose miesto pakraščiuose, Redbridge, Haveringe, Enfielde ir Newhame naujų ligos atvejų ten daugėjo sparčiausiai, kiekvienoje iš šių savivaldybių per savaitę jų skaičius viršijo 2 tūkst.

Gruodžio 19-osios duomenimis, Londono ligoninėse buvo gydomi 2909 COVID-19 sergantys pacientai, 322 iš jų galėjo kvėpuoti tik su specialios įrangos pagalba.

 

 

Primename, kad nuo sekmadienio sostinėje galioja papildomo griežtumo, 4-ojo lygio įspėjimas dėl koronaviruso.

Tačiau gruodžio 21-ąją paskelbta naujausia statistika liudijo, kad Londone per praėjusią parą užregistruoti 11 577 nauji susirgimo atvejai.

Šie skaičiai – tarsi pasityčiojimas iš griežtinamų priemonių, toks spartus viruso plitimas ir kelia klausimą: ar padėtis kontroliuojama?

Publikacijos originalas čia: https://www.anglija.today/koronavirusas/londone-padetis-nekontroliuojama

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Ray

Linkiu visiems naivuoliams neprisišnekėti. Kai į renimaciją papulsite su deguonies kauke ir plaučių uždegimu, kalbėsite kitaip. Nebutu lietuviai kurie niekom netiki, kol patys nepapuola į tokia situacija

Bite

Gyvenu Londone.Viskas cia gerai.Zmones dirba.Parduotuves,transportas taip pat.Visi ruosiames Kaledoms.Niekas cia neserga.Gal kam is tikro smegenines koronke.Neskleiskit dezinfo.

Londoniete

Nu nors nejuokinkit zmoniu su tokiais straipsniais,skaitau ir nesuprantu is kur tokias nesamones traukia,tikrai ta padetis yra valdoma
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS