Egipte per automobilių susidūrimo sukeltą gaisrą ligoninėje žuvo 19 žmonių | kl.lt

EGIPTE PER AUTOMOBILIŲ SUSIDŪRIMO SUKELTĄ GAISRĄ LIGONINĖJE ŽUVO 19 ŽMONIŲ

  • 0

Egipto sostinėje susidūrus virtinei automobilių driokstelėjo sprogimas, sukėlęs gaisrą pagrindinėje šalies vėžio ligoninėje ir pareikalavęs 19 gyvybių, pirmadienį pranešė vyriausybė.

Sveikatos apsaugos ministerija informavo, kad per automobilių susidūrimą, įvykusį sekmadienį vėlai vakare šalia sostinės Tahriro aikštės, dar 30 žmonių buvo sužeisti.  

Vidaus reikalų ministerija pranešė, kad per eismo įvykį šalia Nacionalinio vėžio instituto susidūrė keturi automobiliai. Sprogimas driokstelėjo susidūrus mašinoms.    

Po sprogimo ligoninėje kilo gaisras, dėl kurio į kitas gydymo įstaigas buvo evakuoti mažiausiai 54 pacientai. Gaisras jau užgesintas.

Sveikatos apsaugos ministerija nenurodė, ar tarp aukų yra šios ligoninės pacientų ar darbuotojų.

Kol kas neaišku, kodėl per automobilių susidūrimą įvyko toks smarkus sprogimas. 

„Išgirdome sprogimą... Visur pažiro banko įėjimo durų stiklo šukės“, – sakė priešais ligoninę esančio banko apsaugininkas Abdel-Rahmanas Mohamedas. 

Sveikatos apsaugos ministerija nurodė, kad sužeisti žmonės buvo nuvežti į gydymo įstaigas, kur jiems teikiama medicininė pagalba.

Egipte dažnai įvyksta eismo nelaimių. Valstybinės statistikos agentūros duomenimis, pernai Egipto keliuose įvyko 8 tūkst. avarijų, per kurias žuvo daugiau nei 3 tūkst. žmonių, dar 12 tūkst. buvo sužaloti.

GALERIJA

  • Egipte per automobilių susidūrimo sukeltą gaisrą ligoninėje žuvo 19 žmonių
  • Egipte per automobilių susidūrimo sukeltą gaisrą ligoninėje žuvo 19 žmonių
  • Egipte per automobilių susidūrimo sukeltą gaisrą ligoninėje žuvo 19 žmonių
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS