Ekspertas įvardijo įvykį, po kurio V. Putino dienos bus suskaičiuotos | kl.lt

EKSPERTAS ĮVARDIJO ĮVYKĮ, PO KURIO V. PUTINO DIENOS BUS SUSKAIČIUOTOS

  • 0

TV eteryje 20 metų patirtį turintis politikos konsultantas Tarasas Zagorodnis išsakė netikėtą situacijos pietiniame Ukrainos fronte viziją ir paaiškino, kaip laikinai okupuoto Chersono išvadavimas reikštų Vladimiro Putino valdžios žlugimą.

Politinis strategas pasakė taip: „Jie supranta paprastą dalyką – kad Chersono miesto ir Chersono srities išvadavimas, o to tikimybė yra labai didelė, nes rusų daliniai ten iš tikrųjų jau yra bėdoje, reikštų, kad žlunga visa „specialioji operacija“.

Politikos ekspertas išsamiau išplėtojo savo mintį apie Chersono deokupacijos reikšmę ne tik Ukrainai, bet ir Rusijos Federacijai.

„Pirmiausia, paskutiniai „dygsniuoti švarkai“ Rusijoje supras, kad pralaimi karą ir ieškos atsakingų asmenų. V. Putinas bus kaltas, nes irgi melavo apie kariuomenę ir kad „specialioji operacija“ vyksta pagal planą“, – teigė jis.

„Tai sukels smūgį jo pozicijoms valdžioje. Manau, kad mes kalbame ne tik apie valdžios praradimą, bet ir apie gyvybės praradimą. V. Putinas stengsis išsilaikyti, jam tai būtina, bet, ačiū Dievui, jis nieko neturi ir tai nesuveiks“, – apibendrino T. Zagorodnis.

Gairės: Vladimiras Putinas, karo pabaiga, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS