Ekspertas: visiems tuoj taps aišku, kad V. Putiną apėmė panika | kl.lt

EKSPERTAS: VISIEMS TUOJ TAPS AIŠKU, KAD V. PUTINĄ APĖMĖ PANIKA

  • 0

Mobilizacija Rusijos Federacijoje įmanoma, tačiau ji tik liudytų apie diktatoriaus Vladimiro Putino paniką ir „specialiosios operacijos“ nesėkmę, praneša UNIAN.

Apie tai kalbėjo Kariuomenės, pertvarkymo ir nusiginklavimo centro direktoriaus pavaduotojas tarptautiniams reikalams Michailas Samusas.

„Generalinė mobilizacija Rusijos Federacijoje prives tik prie to, kad nepasiruošę žmonės bus išsiųsti į frontą. Jų tikriausiai bus daug. Paimti žmones iš Rusijos nėra problema“, – sakė jis.

M. Samusas manė, kad dešimtys tūkstančių potencialiai mobilizuotų rusų tam tikram laikui pakeistų situaciją fronte. Tačiau jie bus tiesiog „patrankų mėsa“.

„Tam tikram laikui jie pakeis situaciją fronte, Ukrainos kariuomenė bus priversta naudoti savo amuniciją. Bet per kelias savaites viskas pasikeis. Rusijos nuotaikoms bus toks smūgis, kad net V. Putino režimas gali neatlaikyti, nes visiems tuoj bus aišku, kad V. Putinas yra supanikavęs, nežino ką daryti. Ir tai sukels absoliučiai niokojančias pasekmes“, – sakė ekspertas.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, Rusija, apėmė panika, mobilizacija
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS