Floridoje į automobilį įsirėžus nedideliam lėktuvui žuvo trys žmonės | kl.lt

FLORIDOJE Į AUTOMOBILĮ ĮSIRĖŽUS NEDIDELIAM LĖKTUVUI ŽUVO TRYS ŽMONĖS

Floridoje berniukas, kurį automobiliu vežė jo motina, pirmadienį žuvo į jų mašiną gyvenamojo rajono gatvėje įsirėžus lengvajam lėktuvui, sugedusiam pakeliui į oro uostą, pranešė pareigūnai.

Du lėktuve buvę žmonės taip pat žuvo per popietę įvykusią nelaimę, kurią užfiksavo kaimyno stebėjimo kamera. Berniuko motina buvo sužeista, bet valdžios atstovai informavo, kad ji vėliau pirmadienį buvo išrašyta iš ligoninės, žurnalistams sakė Pembruk Painso priešgaisrinės tarnybos vadovas Marcelis Rodriguezas (Marselis Rodrigesas).

Lėktuvas „Beechcraft Bonanza“ buvo vos pakilęs iš oro uosto Pembruk Painso mieste ir skrido į Pietų Floridą apie 15 val. vietos (21 val. Lietuvos) laiku, nurodė M. Rodriguezas. Anot jo, orlaivis galimai sugedo.

„Mašina atrodė lyg būtų perrėžta pusiau“, – televizijai WSVN sakė kaimynas Salahas Elshaeras (Salahas Elšeras).

Berniuko motina sugebėjo išlipti iš transporto priemonės ir pamėgino išlaisvinti sūnų. Ugniagesiai galiausiai išlaisvino įstrigusį vaiką ir abu nukentėjusieji buvo nugabenti į ligoninę, kur berniukas mirė.

Šalia esančio namo apsaugos kameros nufilmuotame įraše matyti, kaip lėktuvas smigdamas žemyn įsirėžia į gatve važiuojantį moters vairuotą automobilį. Paskui orlaivio nuolaužos lekia palei šaligatvį, palikdamos po savęs liepsnų liniją. Pasak pareigūnų lėktuvas sudužęs taip pat apgadino elektros perdavimo liniją.

Moters ir žuvusio berniuko vardai nebuvo paskelbti.

Incidentą tiria Federalinė aviacijos administracija (FAA) ir Nacionalinė transporto saugos taryba (NTSB).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ko

noret juk tai demonu salis ir kas ka nori ir daro kai psihinis ligonis valdo teritorija aptverta spigliuota tvora?;;;;;;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS