„Genialus“ pabėgimo planas: iš kalėjimo bandė sprukti apsimesdamas savo dukra | kl.lt

„GENIALUS“ PABĖGIMO PLANAS: IŠ KALĖJIMO BANDĖ SPRUKTI APSIMESDAMAS SAVO DUKRA

  • 0

Sekmadienį Brazilijoje gaujos lyderis bandė pasprukti iš kalėjimo persirengęs savo dukters drabužiais, sekmadienį pranešė užsienio žiniasklaida. Antradienį pranešta, kad kalinys rastas negyvas savo kameroje.

Paviešintas vaizdo įrašas, kuriame Clauvino da Silva yra su silikonine kauke, akiniais, ilgų plaukų peruku, dėvi džinsus ir rožinę palaidinę.

Vyro bandymas pabėgti iš kalėjimo žlugo – pareigūnams įtarimų sukėlė C. da Silva, persirengusio moterimi, nervingas elgesys.

42 metų vyras, dar žinomas pravarde Shorty, kalėjime atlieka bausmę už prekybą narkotikais.

Scanpix nuotr.

C. da Silva buvo pabėgęs iš Rio Gericino kalėjimo 2013 metais – tąkart jis paspruko per kalėjimo kanalizaciją. Šį kartą vyro planas buvo kitoks – jis norėjo išeiti pro pagrindines kalėjimo duris, o 19-metę dukrą palikti kameroje. Šiuo metu policija aiškinasi, ar C. da Silva dukra buvo sąmokslo bendrininkė, skelbia užsienio žiniasklaida.

Rastas negyvas savo kameroje

Trys dienos po nesėkmingo pabėgimo C. da Silva, įtakingas vienos pagrindinių Brazilijos nusikaltėlių grupuočių „Comando Vermelho“ („Raudonoji komanda“) narys, buvo rastas negyvas savo kameroje griežčiausio režimo kalėjime.

Pasak pareigūnų, jis tikriausiai pasikorė. Dėl jo mirties pradėtas tyrimas.

Gairės: Brazilija, kalinys, bandė pabėgti iš kalėjimo, Clauvino da Silva, LNK1, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS