Indijoje mirčių nuo COVID-19 skaičius perkopė 20 tūkst. | kl.lt

INDIJOJE MIRČIŲ NUO COVID-19 SKAIČIUS PERKOPĖ 20 TŪKST.

Indijoje, šaliai skelbiant apie dar daugiau karantino švelninimo priemonių, mirčių nuo COVID-19 skaičius perkopė 20 tūkst., o užsikrėtimo atvejų taip pat padaugėjo.

Per pastarąsias 24 val. Indijoje patvirtinta 22 452 COVID-19 atvejai ir 467 mirtys nuo šios ligos. Bendras mirčių nuo COVID-19 skaičius šalyje yra lygus 20 160, o bendras užsikrėtimo atvejų skaičius atitinka 719 665.

Naujų atvejų ir mirčių skaičius Indijoje dabar auga sparčiausiai nuo protrūkio pradžios, gegužės viduryje šaliai pradėjus karantino priemonių švelninimą. Indijoje buvo atnaujinti skrydžiai šalies viduje, atnaujintos kelionės traukiniais, atidaryti biurai ir parduotuvės.

Vyriausybės duomenimis, Indijoje užsikrėtimo atvejų skaičius 100 tūkst. ribą pasiekė per 110 dienų nuo protrūkio pradžios, iki gegužės 19 d., tačiau paskutiniai 100 tūkst. užsikrėtimų patvirtinti tik per šešias dienas nuo liepos 2 d.

Pirmadienį Indija pagal užsikrėtusių žmonių skaičių aplenkė Rusiją. Pagal šį rodiklį ji tapo trečia pasaulyje koronaviruso labiausiai paveikta šalimi po JAV ir Brazilijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

O ko miega Lietuvos viriausibe juk reikia padieti paukokite kokia 1000000 nes Lietuva tokia turtinga kaip baltariusiam aukojat tai ir babajams galit padieti nes musu valdziazmogei visiem norei lenda i siknas be muilo svarbu tik kad ne saviem padietu :-)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS