Įsilaužimas į Rusijos TV: rusai su siaubu žiūrėjo į degančią Maskvą ir besikeikiantį J. Prigožiną | kl.lt

ĮSILAUŽIMAS Į RUSIJOS TV: RUSAI SU SIAUBU ŽIŪRĖJO Į DEGANČIĄ MASKVĄ IR BESIKEIKIANTĮ J. PRIGOŽINĄ

  • 0

Dar vienas įspūdingas įsilaužimas į Rusijos televizijos eterį.

Maskva dega, Rusijos privačios karinės samdinių bendrovės „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas keikiasi, kalnai Rusijos karių lavonų, o pats diktatorius Vladimiras Putinas kartoja, kad „specialioji operacija vyksta pagal planą“ – tokį vaizdą per savo televizorių ekranus pamatė Rusijos gyventojai. Nežinomų įsilaužėlių darbu savo „Telegram“ kanale pasidalino publicistas ir tinklaraštininkas Aleksandras Nevzorovas.

Vaizdo įraše matyti, kad vietoj įprastos propagandos Rusijos televizija rodo visai kitokį karo vaizdą. Rusijos propagandininkė Margarita Simonian sako garsiąją frazę „Ukrainą nugalėsime per 2 dienas“, V. Putinas sako, kad „viskas vyksta pagal planą“, Kremliaus propagandininkas Vladimiras Solovjovas kaip papūga kartoja diktatoriaus frazę „jie mirs, o mes pateksime į dangų“.

 

 

Po to rodomi Ukrainos miestai, kurie 2022 m. vasario 24 d. patyrė raketų ataka, o tada – daugybė Rusijos karių lavonų, kuriems nepavyko „laimėti per 2 dienas“. Tada ekrane pasirodo data – „2023 02 24“ ir deganti Maskva.

Gairės: įsilaužimas, Rusijos TV, propagandistai, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS