Ispanijoje rastas slaptas požeminis cigarečių fabrikas, sulaikyti keturi lietuviai | kl.lt

ISPANIJOJE RASTAS SLAPTAS POŽEMINIS CIGAREČIŲ FABRIKAS, SULAIKYTI KETURI LIETUVIAI

  • 9

Ispanijoje rastas slaptas po žeme įrengtas cigarečių fabrikas, tarp sulaikytųjų – keturi lietuviai.

Ispanijos policija ir Europolas ketvirtadienį pranešė, kad tiriant šį įvykį sulaikyta 20 žmonių iš Britanijos, Ukrainos ir Lietuvos.

Lietuvos užsienio reikalų ministerija BNS informavo, kad Lietuvos konsulatas vasario 13 dieną informuotas apie keturių Lietuvos piliečių sulaikymą.

Informacija apie tai perduota Lietuvos policijai.

Cigarečių fabrikas buvo įrengtas po arklidėmis pietinėje Ispanijoje, jame taip pat rastos įrengtos gyvenamosios patalpos. Įėjimas į gamyklą buvo užmaskuotas krovininiu konteineriu.

Pasak Europolo, žmonės šiame fabrike, įrengtame keturi metrai po žeme, dirbo labai pavojingomis ir toksiškomis sąlygomis, jiems nebuvo leidžiama laisvai išeiti.

Slapta cigarečių gamykla galėjo pagaminti 3,5 tūkst. cigarečių per valandą.

Pareigūnai per kratas vasario 13–14 dienomis rado 3 mln. cigarečių, hašišo bei marihuanos ir tris ginklus.

Ispanijos policija pranešė sunaikinusi, pareigūnų teigimu, pirmąjį Europos Sąjungoje (ES) požeminį cigarečių fabriką, įrengtą 4 metrų gylyje po arklidėmis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

...

Darė lygiai tą patį kaip ir kiti cigarečių gamintojai, vienyntelis jų nusikaltimas yra tas jog nesidalino pelnu su valdžia iš čia purvasklaida ir kiti smegenim praplautom ir svaidosi tokiais epitetais kaip gauja, banditai, nusikalteliai... Būtų isteige legalų cigarečių fabrikėlį, tai yra duoklę valdžiai atiduotu būtų gerbiami verslininkai...

Neriju

Genialumui ribų nėra..

Anonimas

Cia tai bent!!!.Apsukri chebryte.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS