Italijoje koronavirusu užsikrėtė per 300 žmonių, 11 mirė | kl.lt

ITALIJOJE KORONAVIRUSU UŽSIKRĖTĖ PER 300 ŽMONIŲ, 11 MIRĖ

Italijoje gydytojai nustatė jau 322 užsikrėtimo naujuoju koronavirusu atvejus, o 11 šių pacientų mirė, antradienį pranešė šalies žiniasklaida.

Anksčiau antradienį buvo skelbta apie 316 užsikrėtusių ir septynis mirusius pacientus.

Antradienio vakaro duomenimis, sunkiausia padėtis išlieka šiauriniame Lombardijos regione, kur virusu SARS-CoV-2 užsikrėtė 240 žmonių ir devyni mirė, taip pat kaimyniniame Veneto regione (43 užsikrėtę, vienas miręs).

Koronoviruso infekcijos (COVID-19) atvejų taip pat užfiksuota Emilijos-Romanijos, Pjemonto, Lacijaus, Trentino-Alto Adžidžės, Ligūrijos, Toskanos ir Sicilijos regionuose. Šiuo metu koronaviruso protrūkis Italijoje yra didžiausias Europoje.

Nuo praeitos savaitės šalyje smarkiai pagausėjus užsikrėtimo koronavirusu atvejų Italijos opozicija kaltina vyriausybę, kad nebuvo laiku imtasi atitinkamų prevencijos priemonių.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

NEW

Dabar pranesa kad Italijoje jau yra uzsikrete 378 , is ju 6 mazameciai vaikai ( 4 metuku ). Dar pranesa per TV apie tai, kad yra naujas korona viruso zidinys Vokietijoje, Heinsberg mieste, kur del uzsikretusiu skaiciaus jau uzdarytos mokyklos. Todel zmones valgykite cesnakus, stiprinkite imuniteta.

/

čia ir išaiškėjo, kad italai genetiškai artimiausi kinams

Anonimas

Kas sustabdys arabus?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS