JAV: amerikietis nušovė į iškvietimą atvykusius du policininkus ir sanitarą | kl.lt

JAV: AMERIKIETIS NUŠOVĖ Į IŠKVIETIMĄ ATVYKUSIUS DU POLICININKUS IR SANITARĄ

JAV Minesotos valstijoje nušauti į pagalbą iškviesti du policininkai ir sanitaras. Į pareigūnus pradėjo šaudyti vyras, kuris namuose buvo užsibarikadavęs su savo vaikais, pranešė policija. Anot duomenų, šaulys taip pat negyvas. Septyni vaikai nuo 2 iki 15 metų amžiaus nenukentėjo.

Pasak policijos, sekmadienį Bernsvilyje į pietus nuo Mineapolio buvo gautas pagalbos skambutis iš namo, kuriame esą ginkluotas vyras grasina savo šeimos nariams. Atvykę pareigūnai pradėjo derybas su vyru, tačiau jis ėmė šaudyti.

Mažiausiai vienas policininkas nušautas namo viduje. Dar vienas sužalotas pareigūnas buvo atvežtas į ligoninę. Gubernatorius Timas Walzas policininkų ir sanitaro mirtį pavadino „draskančia širdį“. Bernsvilio policijos vadė Tanya Schwartz žuvusiuosius vadino „didvyriais“.

Smurtas panaudojant šaunamąjį ginklą yra kasdieninė problema JAV, kur šaunamųjų ginklų yra daugiau nei gyventojų. Trečiadienį per šaudynes vykstant „Super Bowl“ nugalėtojų paradui žuvo vienas žmogus ir 21 buvo sužeistas.

Remiantis apklausomis, dauguma JAV piliečių yra už griežtesnius ginklų įstatymus, tačiau atitinkamos iniciatyvos praeityje vis žlugdavo dėl respublikonų ir įtakingų ginklų lobistų pasipriešinimo Kongrese.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Flurona [TRUMP 2024]

Leftistiniai parazitai neskelbia kas per vienas, vadinasi juodukas. Kaip visada.

Inga

Sanitara, vertimas nekoks. PARAMEDIC AND FIREFIGHTER nera sanitaras, o greitosios pagalbos darbuotuojas ir gaisrininkas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS