Kalifornijoje susidūrus vilkikui ir visureigiui žuvo mažiausiai 13 žmonių (atnaujinta) | kl.lt

KALIFORNIJOJE SUSIDŪRUS VILKIKUI IR VISUREIGIUI ŽUVO MAŽIAUSIAI 13 ŽMONIŲ (ATNAUJINTA)

Pietų Kalifornijoje mažiausiai 13 žmonių žuvo antradienį netoli Meksikos sienos susidūrus sausakimšam padidinto pravažumo automobiliui ir dideliam vilkikui, pranešė pareigūnai.

Avarija įvyko padidinto pravažumo automobiliui, kuriame buvo daugiau kaip du tuzinai žmonių, įskaitant nepilnamečius, netoli El Sentro miesto susidūrus su žvyro prikrautu vilkiku, sakė El Sentro regioninio medicinos centro pareigūnė Judy Cruz (Džudi Kruz).

Per šį valstijos rajoną daug imigrantų ir žemės ūkio darbuotojų iš Meksikos keliauja į šiaurę, į turtingus Kalifornijos žemės ūkio regionus. Mažiausiai 10 žuvusiųjų yra meksikiečiai, nurodė Meksikos vyriausybė.

„Kol kas per anksti pasakyti, ką jie darė ir iš kur važiavo“, – antradienį po pietų spaudos konferencijoje sakė Omaras Watsonas (Omaras Votsonas) iš Kalifornijos kelių policijos.

Scanpix nuotr.

Avarijos metu padidinto pravažumo automobilyje buvo 25 žmonės, įskaitant vairuotoją, anksčiau žurnalistams sakė jis.

„Įvykio vietoje buvo 12 žuvusiųjų, vienas žmogus mirė ligoninėje; iš viso mirė 13 žmonių“, – sakė O. Watsonas.

Tarp žuvusiųjų yra padidinto pravažumo automobilio 22 metų vairuotojas.

Tačiau El Sentro regioninis medicinos centras pranešė, kad žuvo 15 žmonių ir kad padidinto pravažumo automobilyje buvo iš viso 28 žmonės.

Į avariją patekęs visureigis „Ford Expedition“ oficialiai turi apie aštuonias vietas, nurodoma gamintojo interneto svetainėje.

Vietos žiniasklaidos paskelbtose pirmosiose nuotraukose iš avarijos vietos matyti dvi puspriekabes tempęs vilkikas, įsirėžęs į vyšninės spalvos visureigio šoną. Sprendžiant iš numerių, padidinto pravažumo automobilis yra registruotas Kalifornijoje.

Kaip sakė O. Watsonas, avarija įvyko visureigiui įvažiavus į sankryžą prieš sunkvežimį, tačiau neaišku, ar visureigis buvo sustojęs prie ženklo „Stop“.

GALERIJA

  • Kalifornijoje susidūrus vilkikui ir visureigiui žuvo mažiausiai 13 žmonių <span style=color:red;>(atnaujinta)</span>
  • Kalifornijoje susidūrus vilkikui ir visureigiui žuvo mažiausiai 13 žmonių <span style=color:red;>(atnaujinta)</span>
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS