Kanadoje po dviejų žmonių nužudymo kardu suimtas vyras viduramžių drabužiais | kl.lt

KANADOJE PO DVIEJŲ ŽMONIŲ NUŽUDYMO KARDU SUIMTAS VYRAS VIDURAMŽIŲ DRABUŽIAIS

  • 5

Kvebeko mieste per Helovino išpuolį, kurį surengė kardu ginkluotas įtariamasis, vilkėjęs viduramžių drabužius, žuvo du žmonės, o dar penki buvo sužeisti, ankstų sekmadienio rytą pranešė Kanados policija.

Išpuolis buvo surengtas istoriniame Senojo Kvebeko rajone.

Įtariamasis, maždaug 25 metų amžiaus vyras, buvo ginkluotas kardu ir vilkėjo „viduramžių drabužius“, per spaudos konferenciją pareiškė Kvebeko miesto policijos atstovas spaudai Etienne‘as Doyonas (Etjenas Dojonas).

Vyras buvo suimtas prieš pat 1 val. ryto ir „nuvežtas į ligoninę apžiūrai“, pridūrė atstovas, neatskleidęs suimtojo tapatybės.

Kodėl buvo surengtas išpuolis, policijos atstovas nenurodė.

„Tai vyras, kuris vilkėjo viduramžių drabužius. Tai vyras, su savimi turėjęs kardą. Tai durtinės žaizdos – štai ir viskas, ką mes dabar jums galime pasakyti“, – pareiškė E. Doyonas.

Penki sužeistieji patyrė įvairaus sunkumo sužalojimus, pridūrė atstovas.

Policija miesto gyventojų paprašė likti namuose ir užrakinti duris, kol tęsiamas tyrimas.

Užpuolikas nėra susijęs su teroristinėmis grupuotėmis

Viduramžių drabužiais apsirengęs ir kardu ginkluotas užpuolikas, kuris šeštadienio vakarą Kvebeke nužudė du žmones ir dar penkis sužeidė, nėra „susijęs su teroristinėmis grupuotėmis“, sekmadienį pranešė Kanados policija.

„Vakar vakare susidūrėme su tikru siaubu, kai 24 metų vyras – ne Kvebeko gyventojas, – surengė išpuolį siekdamas nužudyti kuo daugiau aukų“, – žurnalistams sakė Kvebeko miesto policijos vadovas Robertas Pigeonas (Robertas Pidžeonas).

„Surinkta informacija leidžia manyti, kad įtariamasis, ginkluotas japonų kardu, savo aukas pasirinko atsitiktinai“, – pridūrė R. Pigeonas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Man

Rodos laiko vartai atsidarė. Žmogelis išsigando patekęs į ateitį ir pradėjo žudyti. Einsteino teorija pasitvirtino, kelionės laiku įmanomos...

Čiubaka

gal dankanas maklaudas?

Lietuvis

Būna liberalai, vyras save įsivaizduoja moterim, nusipjauna sau organus. O čia įsivaizdavo viduramžių riteriu... Galvas nukirto... Kodėl sulaikė? Juk liberalizmas, tolerancija... :)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS