Kanados premjero žmonai nustatytas naujasis koronavirusas | kl.lt

KANADOS PREMJERO ŽMONAI NUSTATYTAS NAUJASIS KORONAVIRUSAS

Kanados ministro pirmininko Justino Trudeau (Džastino Triudo) žmonai testais nustatytas naujasis koronavirusas, vėlai ketvirtadienį pranešė šalies vadovo biuras.

„Sophie Gregoire-Trudeau (Sofi Greguar Triudo) šiandien buvo atliktas testas dėl COVID-19. Testo rezultatai buvo teigiami“, – sakoma pranešime.

„Patarus medikams ji kol kas liks izoliuota. Ji jaučiasi gerai, imasi visų rekomenduojamų atsargumo priemonių, jos simptomai išlieka nesunkūs“, – nurodoma pranešime.

„Ministro pirmininko sveikata gera, jokių simptomų nėra. Imantis atsargumo priemonių ir patarus gydytojams, jis liks izoliuotas planuojamą 14 dienų laikotarpį“, bet testai jam nebus atliekami.

Ministras pirmininkas „toliau visiškai vykdys savo pareigas“ ir šeštadienį kreipsis į šalies gyventojus, nurodė jo biuras.

J. Trudeau ir jo žmona anksčiau ketvirtadienį paskelbė, kad patys laikosi izoliacijos, kol iš vieno renginio sugrįžusiai S. Gregoire-Trudeau atliekami testai dėl COVID-19.

Tarp S. Gregoire-Trudeau simptomų jai trečiadienį sugrįžus iš Didžiosios Britanijos buvo „nedidelis karščiavimas“, sakoma ankstesniame pranešime. Moteris iškart kreipėsi į medikus.

GALERIJA

  • Kanados premjero žmonai nustatytas naujasis koronavirusas
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Eina sau

Tai jinai turėjo ir senąjį ?o dabar naujasis

NA NA

o Lietuvoje ,seimą galimai apkrėtė, konarovirusu , anūkėlis ,kuris yra 0----------nes jo vaikas per patį konoraviruso piką Italijoje ,sugalvojo pasivažinėti po Italiją ,nieko nepadarysi, kokie Tėvai ,tokie ir vaikai ,yra galimybė kad virusą gali platinti ir Nausėda ,nes labai mėgsta žiūrėti žalgirio varžybas Žalgirio arenoje su tūkstantine minia ,kai siaučia konoravirusas ,,,sėkmės, tokios naujienos ,kentės tauta ,kuri labai užsikrečia gerais pavyzdžiais ,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS