Karalienė Elizabeth II vartosi kape: princo Harry akibrokštas visą šeimą pavertė mirties taikiniu | kl.lt

KARALIENĖ ELIZABETH II VARTOSI KAPE: PRINCO HARRY AKIBROKŠTAS VISĄ ŠEIMĄ PAVERTĖ MIRTIES TAIKINIU

  • 57

Afganistanietis Mula rodo šeimos kapą. Dvylika metų vyko į turgų apsipirkti ir nežinojo, kad šeimą mato paskutinįkart, praneša LNK.

2011-aisiais namui griuvus per britų antskrydį vyras neteko devynių giminaičių ir tas pyktis sukilo dabar – po princo Harry išpažinties.

„Prašome tarptautinės bendruomenės teisti šį asmenį – princą Harry ir mums išmokėti kompensacijas. Juk netekome namų, šeimos narių, pragyvenimo šaltinio“, – sakė šeimos netekęs afganistanietis Mullah Abdullah.

Daug afganų papiktino princo Harry komentarai, kad jis 2012-2013 metais Afganistane pilotuodamas sraigtasparnį iš kulkosvaidžio nukovė 25 kovotojus. Autobiografijoje princas prisipažino ir tai, kad pašalino juos lyg šachmatų figūras nuo lentos ir jam dėl to ne gėda.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Bet dabar afganistaniečiai ragina patį princą pašalinti it šachmatų figūrą. „Su šio asmens – princo pareiškimais atsiskleidė tikrasis Vakarų pasaulio veidas“, – kalbėjo Helmando gubernatoriaus atstovas spaudai Mawlavi Mahommad Quasim.

„Žiaurumai, kuriuos princas Harry ir jo draugai vykdė Helmande ir kitur, nepriimtini. Šie veiksmai liks istorijoje ir Afganistanas neatleis“, – sakė protestuojantis universiteto dėstytojas Sayed Ahmad Sayed.

Saugumo ekspertai sunerimę – princo Harry komentarai apie Talibaną, kad dabar ne tik jam, bet ir jo šeimai visą likusį gyvenimą teks saugotis islamo ekstremistų.

„Gali nužudyti 100 tūkst., bet pagal Kario kodeksą, tu tyli. Neįtikėtina, kad jis nusprendė tai atskleisti“, – teigė Karališkųjų oro pajėgų veteranas Ben Mcbean.

Neįtikėtina, kad jis nusprendė tai atskleisti.

Beje, 38-erių princas „tebetraukia per dantį“ monarchiją, kad jo šeima veikia kaip firma. „Sėdžiu prieš jus ir prašau šeimos – ne institucijos, noriu šeimos“, – kalbėjo jis.

Londoniečiai sako, užteks jau Harry pilti purvą. „Jei karalienė būtų gyva ir visa tai išgirstų, supyktų. Kodėl Karolis III-iasis nereaguoja?“ – stebėjosi kalbintas vyresnio amžiaus vyras.

„Megan Markle yra kilusi iš mišrios aplinkos. Žiūrėjau jos serialą „Kostiumuotieji“, jaučiau jai palankumą, tačiau dabar per daug purvo.“

Autobiografija oficialiai pasirodys tik sausio 10 dieną, bet per klaidą į prekybą Ispanijoje išleistos kopijos jau šokiravo. Harry būdamas paauglys vartojo narkotikus, o būsimas sosto įpėdinis Williamas brolį esą per ginčą net mušė.

Rašyti komentarą
Komentarai (57)

Vytas

Į viską atsakys DNR testas, kurio nori Karalius. Panašu, kad Herry ne karališkos kilmės, todėl ir elgiasi, kaip "gatvinis šunelis".

Psichol.

Nemokėjo gerbti savo žmogaus,tėvas galėjo kalbėtis su savo vaiku.Matoma vaikams likusiems be mamos tėvui kiti dalykai rūpėjo.Ne matomai o tai tiesa.Harry buvo mažesnis už brolį ,jam motinos reikėjo daugiau,jis traumuotas daugiau.Bet iš Williamo nesitikėjau tokio elgesio su broliu Harriu.Manau turi ieškoti priemonių susitaikyti su Harriu, nes bus jų karališkai šeimai ne kas.O susitaikyti ir atkurti santykius yra galimybių .Bus gražu iš abiejų pusių

vilius

na prisidirbo princzc,matosi galvele silpna,kas giriasi kiek kare nukovei,kvailyste ir vesti juodode,kuriai karali6ku rumu etiketas yra per sunkus,juk ji iš džiungliu ar savanu kilusi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS