Latvijoje nuo COVID-19 mirė dar vienas žmogus, trys užsikrėtė | kl.lt

LATVIJOJE NUO COVID-19 MIRĖ DAR VIENAS ŽMOGUS, TRYS UŽSIKRĖTĖ

Latvijoje per praėjusią parą nuo koronavirusinės infekcijos mirė vienas žmogus, nustatyti trys nauji užsikrėtimo atvejai, ketvirtadienį pranešė Ligų prevencijos ir kontrolės centras.

Miręs asmuo ėjo devintą dešimtį ir turėjo lėtinių ligų.

Per pastarąją parą buvo atlikti 1 486 testai COVID-19 nustatyti, o bendras ištirtų ėminių skaičius padidėjo iki 114 451. Liga patvirtinta iš viso 1 082 žmonėms.

Ketvirtadienio duomenimis, nuo epidemijos pradžios šalyje nuo COVID-19 pasveiko 760 asmenų, 25 žmonės nuo šios ligos mirė.  

Pastarąją parą dėl koronavirusinės infekcijos buvo hospitalizuoti du žmonės. Iš šiuo metu ligoninėse gydomų dešimties COVID-19 sergančių asmenų septynių būklė yra vidutinio sunkumo, trijų – sunki.  

Iš gydymo įstaigų iš viso jau išrašyti 165 nuo COVID-19 pasveikę žmonės.

Latvijoje dėl COVID-19 įvesta nepaprastoji padėtis bus atšaukta birželio 9 dieną

Latvijoje nepaprastoji padėtis, įvesta reaguojant į COVID-19 pandemiją, bus atšaukta birželio 9 dieną, ketvirtadienį pareiškė ministras pirmininkas Krišjanis Karinis.

Jis pažymėjo per vyriausybės neeilinį posėdį, kad buvo parengtas įstatymo projektas, leisiantis išvengti kovo 13 dieną paskelbtos nepaprastosios padėties pratęsimo.

„Tai reiškia, kad galėsime išeiti iš nepaprastosios padėties kaip planuota [birželio 9 dieną]“, – sakė premjeras.

Tuo metu Saeima ketvirtadienį preliminariai pritarė COVID-19 padarinių likvidavimo įstatymui, kuriuo turėtų būti reguliuojamos paramos priemonės atšaukus nepaprastąją padėtį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kas

per cirkai juk buvo 90 plus ligos tai normalu o prieko cia vyrusas juk gimstam su jais ir mirstam ir cia ne jis kaltas o tie kurie per skiepus pakeite jo genoma kuris ir plinta noredamas isikurti naujoje terpeje kito zmogaus ir tai bilgeico genocidas pries zmonija kuriam bezdzi/oniauja ir musu pridurkai uz prispausdintus banknotus kuriuos sapoka su kitos dimensijos balvonu veza maisais ir dalina savo chebrai su magnutes /fondu/ ir reikia tik Jakeliuno ir gero prokuroro kad isryskintu tas af eras tik gaila kad tokiu nera nes Jakeliunas iformintas i brangu eurod urnyna o likusiems statytiniams stagnacine pozicija palanki nieksybiu egzistencijai?...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS