„Lukoil“ viceprezidentas Maskvoje rastas negyvas | kl.lt

„LUKOIL“ VICEPREZIDENTAS MASKVOJE RASTAS NEGYVAS

Rusijos naftos bendrovė „Lukoil“ ketvirtadienį pranešė, kad jos valdybos pirmininkas Ravilis Maganovas mirė po „sunkios ligos“, o Rusijos žiniasklaida citavo šaltinius, teigiančius, kad 67 metų vyras mirė iškritęs pro ligoninės langą.

„Su giliu apgailestavimu pranešame, kad Ravilis Maganovas... mirė po sunkios ligos“, – sakoma „Lukoil“ pareiškime, nepateikiant daugiau informacijos apie jo mirtį.

67 metų R. Maganovas buvo gydomas miesto centrinėje klinikinėje ligoninėje ir mirė nuo patirtų sužalojimų, pranešė šaltiniai Rusijos žiniasklaidai. Jis tapo dar vienu iš daugelio paslaptingomis aplinkybėmis mirusių stambių verslininkų.

Netrukus po to, kai Rusija įsiveržė į Ukrainą, kovo pradžioje „Lukoil“ valdyba paragino kuo greičiau užbaigti karą ir pareiškė užuojautą šios tragedijos aukoms.

R. Maganovas „Lukoil“ valdybos pirmininko pareigas pradėjo eiti prieš dvejus metus. Šioje privačioje naftos bendrovėje jis pradėjo dirbti 1993 metais.

Šių metų gegužės mėnesį taip pat neįprastomis aplinkybėmis žuvo buvęs „Lukoil“ aukšto rango vadovas Aleksandras Subotinas.

Gairės: Ravilis Maganovas, Lukoil, negyvas, Maskva, karas Ukrainoje, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS